Halvsjälarna

Halvsjälarna

Mariell har gjort sitt val och är nu fast i Dödsriket. Men allt går fel redan från början. Bara minuter efter att hon låtit sitt...

129.00 kr

52 i lager

Mariell har gjort sitt val och är nu fast i Dödsriket. Men allt går fel redan från början. Bara minuter efter att hon låtit sitt offer leva dyker Vintervit upp på Vårängen för att anhålla henne. Hon ställs inför De Kunniga och bestraffas precis som alla andra brottslingar gör. Men är det tillräckligt? Hon är trots allt Den utan kryphål.  

Mariell gör det omöjliga och flyr. Väl fri från Vårängen har hon tänkt följa sin mentor Jaques råd: att finna en mystisk skrift och kämpa för sin frihet. Ett uppdrag som visar sig vara svårare och mer plågsamt än något hon tidigare gått igenom. Och som om det inte vore nog får hon snart reda på något som kommer att skaka om hennes tillvaro på ett mer känslomässigt plan.

”Jag tycker mycket om den här boken! (…) Spännande story och jäkligt smart genomtänkt.”
Sanna Mac Donald 

”I dödsriket målas en hel värld upp, en fantastisk värld som består av flera delar. (…) Jag tycker om att det, trots att det utspelar sig i dödsriket, inte alls är någon snyfthistoria. (…) Jag imponeras av uppfinningsrikedomen och fantasin hos författaren.”
Sarasbokhyllor

”Andersson skriver träffsäkert, lättläst och har skapat en helt unik värld som jag aldrig tidigare ens haft en ynka bit av i andra böcker. (…) Jag hoppas den här kommer att bli en film i framtiden! Och jag behöver nästa del i serien nu!”
Jenlovebooks

Halvsjälarna är den andra delen i trilogin om Livstjuvarna och tar vid precis där Livstjuvarna slutade.

Författare: Linda Andersson 
Provläsning
Halvsjälarna

ISBN: 9789178852161
Bandtyp
: Mjukinbunden med 360 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178852161
Pressmaterial författarbild: Linda Andersson 

ISBN: 9789178852161
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Halvsjälarna

 1. Erika Larsson Norlund

  Ett fantasytips på en skickligt skriven fantasybok. Halvsjälarna är den andra delen i en triologi av Linda Andersson @fantasybylinda utgiven av Visto förlag.
  Det krävs att du är vaken och lyckas ha fullt fokus för boken är full av spänning och action från början till slut. Allt kan verkligen hända i boken. Fast den utspelar sig i dödsriket så är den full av liv blandat med både kärlek och svek. För en fantasyälskare är denna bok eller triologi ett måste. För de som inte läser fantasy vanligtvis är det en bok som ger en trevlig inblick och en flykt från verkligheten. Tack Linda för att jag fått läsa din fina bok.????
  .
  .
  #Halvsjälarna #Triologinomlivstjuvarna #Livstjuvarna #Författarelindaandersson #Visto #Vistoförlag #boktips #fantasytips #lästips #bokrecension #recension #ungdomslitteratur #ungdomsbok #flyktfrånverkligheten

 2. Marias bokhylla

  Spännande fortsättning på trilogin om Livstjuvarna. Full fart hela tiden och många vändningar som gör att man hela tiden är på tårna.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178852161 Kategorier: , Taggar: