Alice Valentin

Det sista spåret

Alice Valentin

Det sista spåret

Skriv en recension
Olyckligt kär, lämnad av sin bästa vän och med föräldrar som ska skilja sig blir sjuttonåriga Emilia tvungen att följa med sin mamma till ett strandhus i Åhus hela sommaren. En upphittad dagbok skriven av en ung tjej, en kärlekshistoria som tar sin början bland sidorna men som får ett abrupt slut, väcker både en dålig magkänsla och en lust att ta reda på mer.

169.00 kr

655 i lager

Olyckligt kär, lämnad av sin bästa vän och med föräldrar som ska skilja sig blir sjuttonåriga Emilia tvungen att följa med sin mamma till ett strandhus i Åhus hela sommaren.

En upphittad dagbok skriven av en ung tjej, en kärlekshistoria som tar sin början bland sidorna men som får ett abrupt slut, väcker både en dålig magkänsla och en lust att ta reda på mer.

Det blir en sommar där Emilias grävande i det förflutna får allvarliga konsekvenser, hon möter sina rädslor och konfronteras med familjeproblem. Men hon finner också oväntad styrka och hopp om ny kärlek, när en gnista tänds från oväntat håll.

Författare: Alice Valentin

 

Författare: Alice Valentin
ISBN: 9789180733489
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Det sista spåret
Passar åldern: Unga vuxna
Antal sidor:

124

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.260 kg

5 recensioner av Det sista spåret

 1. Barbro Sjöbrand

  Bra beskrivning av en tonårings tankar, känslor och relationer.
  Spännande och intressant, vill läsa mer om Emilias fortsatta liv.

 2. Neta

  Spännande ungdomsbok. Lite läskig på slutet. Personerna så levande, vill verkligen veta hur det går för dem. Fin beskrivning av Åhus. Vill gärna åka dit nu för där verkade det så mysigt. Hur ska det gå i fortsättningen! Kommer de att klara av att bo ihop? Ser fram emot nästa bok.

 3. Linnea Levin

  Sträckläste boken, vilket bara det är ett bra betyg! Var tvungen att ta en lunchpaus mitt i men kunde mest bara tänka på hur det skulle gå för Emilia och flickan i dagboken. Tror att boken passar innehållsmässigt utmärkt för tonåringar/unga vuxna. Men även en 40+ som mig. Samtidigt tycker jag att den passar läsare utan stark läsvana då boken flyter på lätt från början till slut.

 4. Clara

  Det var en toppen bok! Den var väldigt spännande, skickligt skriven och väldigt svår att lägga ifrån sig. Den hade en väldigt bra handling och man levde verkligen in sig i karaktärerna. Den var super bra!!
  Jag är 12 år gammal och den var precis lagom för mig. Men jag läser hyfsat mycket i liknande genrer. Jag skulle säga att den passar kanske 12 åringar och uppåt.
  (Jag tyckte inte den var otäck så, utan bara lite spännande rysningar läskig)
  Rekomenderas starkt!

 5. Evelina

  Om Emilia som är enda barnet till sina föräldrar. Helt plötsligt blir hon ett skilsmässobarn som hon inte väntat sig. Hon blir inte glad då hon måste följa med sin mamma till Åhus över sommaren. Men väl där då hon hittar den gömda dagboken så kan hon inte släppa tankarna på vad som hände med den unga kvinnan. Hon börjar nysta I det och får oväntad hjälp. En mysig och fin bok som jag sträckläste

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.