En annan berättelse

En annan berättelse

Femtonåriga Coras liv består till stor del av arbete på gården där hon bor tillsammans med sin bror och sina morföräldrar. Sin lediga tid tillbringar...

169.00 kr

922 i lager

Femtonåriga Coras liv består till stor del av arbete på gården där hon bor tillsammans med sin bror och sina morföräldrar. Sin lediga tid tillbringar hon med sina vänner eller ensam vid sin älskade koja i skogen där hon funderar över livet och drömmer om framtiden.

Tor är lärare i fysik på läroverket där han även ägnar sig åt forskning tillsammans med en av sina kollegor. Efter en tragis­k händelse i sitt liv flyttar han tillbaka till sitt barndomshem. Till den avsides belägna och numera nedlagda bondgården där hans mor fortfarande bor kvar. När hans mor går bort väljer han att bo kvar i sitt barndomshem tillsammans med sin hund Tiki.

När Cora och Tor en dag träffar på varandra i skogen är det startskottet för en vänskap som ska förändra deras liv. De händelser som utspelar sig får dem att ifrågasätta och fundera över den vedertagna synen på livet och verkligheten.

Författare: Helen Lindman
ISBN: 9789178855520
Bandtyp: Danskt band med 280 sidor
ProvläsningEn annan berättelse


Pressmaterial omslagsbild: En annan berättelse 

ISBN: 9789178855520
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”En annan berättelse”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.