Sjutton år i staden

Sjutton år i staden

Ännu ett sommarlov går mot sitt slut och Matilda, Alexis och Rebecka ska börja det andra året på gymnasiet. Allting har förändrats och varken de...

139.00 kr

33 i lager

Ännu ett sommarlov går mot sitt slut och Matilda, Alexis och Rebecka ska börja det andra året på gymnasiet. Allting har förändrats och varken de själva eller deras relation till varandra är som förut. Under det kommande året ställs de inför nya utmaningar där livet på många sätt vänds upp och ner. I slutändan tvingas de alla ta svåra beslut och konfronteras med det som gör ont, för att kunna komma ut starkare på andra sidan.
Kan man vara ihop med någon som man älskar trots att man innerst inne vet att man borde släppa taget? Och hur går man vidare, när man bara kan tänka på en enda person hela tiden? 

Sjutton år i staden är en direkt uppföljare till Josefin Fabricius debutroman Välkommen hit välkommen hem, en ungdomsskildring i Uppsalamiljö och som beviljades litteraturstöd från Kulturrådet 2019. 

Författare: Josefin Fabricius
ISBN: 9789178854172
Bandtyp: Mjukinbunden med 462 sidor
ProvläsningSjutton år i staden
Passar åldern: Ungdom / Unga vuxna

Har fått litteraturstöd från Kulturrådet! 

ISBN: 9789178854172
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

7 recensioner av Sjutton år i staden

 1. Hagre

  Jättefin ungdomsroman full av igenkänning! Beskrivningarna av Uppsala är fantastiska.

 2. Elin

  Lika bra som den förra! När du väl börjar läsa så kan du inte lägga ifrån dig den, det känns som du är en del av gänget i boken! Både karaktärerna och miljöerna är så väl beskrivna att du näst intill ser dom framför dig när du läser. LÄS!

 3. Nima

  Är uppväxt i Uppsala så en känner igen sig väl från sina tonår. Påminner om SKAM, fast i Uppsalamiljö. Mycket välskriven bok som rekommenderas varmt!

 4. Nicole Å

  Fantastisk bok, kunde inte sluta läsa!

 5. Michelle

  Riktig bra ung vuxenroman, som även vuxna kan läsa och relatera till. Mycket bra beskriven tonårsångest, hur vänskaper blir/slutar och det identitetsskapande som sker när man är ung. Rekommenderas varmt!

 6. Sara

  Verkligen en bok som är värd att läsa!

 7. Louise M

  Äntligen en uppföljare! Som jag har längtat efter att få fortsätta följa karaktärerna sen den första boken kom.
  Lika bra och välskrivet den här gången,svårt att lägga ifrån sig. Nu hoppas jag på att det kommer fler spännande berättelser från denna författare. Läs!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.