Irene Rinmad

40 dagar och nätter

Irene Rinmad

40 dagar och nätter

Att mitt hjärtas röst ropade från ett ställe där jag inte kunde ignorera det, eller att dess ton ofta spelade en helt annan melodi än många andras, förstod jag tidigt. Om detta var min karmiska återbetalning eller min välsignelse, det visste jag ännu inte. Inte heller visste jag att min resa från person till medveten närvaro redan börjat för längesedan.

149.00 kr

35 i lager

Att mitt hjärtas röst ropade från ett ställe där jag inte kunde ignorera det, eller att dess ton ofta spelade en helt annan melodi än många andras, förstod jag tidigt.

Om detta var min karmiska återbetalning eller min välsignelse, det visste jag ännu inte. Inte heller visste jag att min resa från person till medveten närvaro redan börjat för längesedan. Jag visste inte heller vad jag gav mig in på. Det enda jag visste med säkerhet var att, trots mitt protesterande sinne, så var mina haltande steg på väg mot en segelbåt som var ämnad att korsa Indiska Oceanen.

En bok där ni får följa med på en utmanande tid i någons liv, då djupa reflektioner över mänsklighetens existens och syfte uppstår. En bok fylld av visdom, insikter och spänning. En bok som är skriven för att upplevas inte bara med sinnet, utan även med själen/hjärtat.

 

Några recensioner från Irens uppmärksammade debutroman TigerLily, tidig vårblomning


Bokbloggare – Ebbas bokhylla
✶✶✶✶✶
”Otroligt vacker bok”
Jag läste ut denna bok på en enda kväll. Otroligt vacker skriven med många fina reflektioner över livet. En bok med mycket närvaro och energi. Jag rekommenderar verkligen denna bok till alla som vill läsa en lite annorlunda roman med både fart och fläkt samt djupare tankar.


Bokbloggare – Bibliofilian
✶✶✶✶✶
”En av mina favoritböcker 2018”
En bok som av författaren själv beskrivs som spirituell skönlitteratur. Det är en underbar historia om TigerLily som lever ett hektiskt liv i New York men som börjar känna att det är något som fattas. Är det verkligen det här som är det viktiga i livet?


Bokbloggare – I min bokhylla
✶✶✶✶✶
”Välskrivet och spännande”
En väldigt fin bok som beskriver det vackra i det lilla och får en att stanna upp och fundera. Fint gestaltade karaktärer i en berättelse som både innehåller visdom och insikt men även humor.

Provläsning40 dagar och nätter

Författare: Irene Rinmad
ISBN: 9789178852789
Bandtyp:

Hårda pärmar


Antal sidor:

149

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”40 dagar och nätter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178852789 Kategorier: , , , Taggar: