Knutar och band

Knutar och band

Hur går man vidare när man lyckats med det omöjliga? Borde inte allting vara frid och fröjd när uppdraget lösts, fienden besegrats och man äntligen...

169.00 kr

98 i lager

Hur går man vidare när man lyckats med det omöjliga? Borde inte allting vara frid och fröjd när uppdraget lösts, fienden besegrats och man äntligen kommer hem?

Det är tidigt på det nya året när Ailonise och de andra kommer tillbaka hem till Elsinorien. Men de har genomlevt stora påfrestningar och vedermödor. Det finns sår som behöver läka, både utanpå och inuti.

Ailonise letar egna vägar att fylla tomrummen i själen och få svar på existentiella funderingar. Men på vägen väcks också nya starka känslor som hon inte vet vad hon ska göra med. För vilka band kan egentligen en prinsessa från Elsinorien knyta, och vad får det för konsekvenser?

Knutar och band är den andra boken i serien om Elsinorien.

Författare: Sanne Åberg
ISBN: 9789178854431
Bandtyp: Hårdinbunden med 283 sidor
Provläsning: Knutar och band
Passar åldern: Unga vuxna

 


Pressmaterial omslagsbild: 9789178854431
Pressmaterial författarbild:
Sanne Åberg (foto: Cecilia Sjöstrand)

 

ISBN: 9789178854431
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Knutar och band

 1. Tess Williamsson

  Det var ett kärt återseende som värmde oerhört när sagan om Elsinorien fortsatte. Ailonise växer oerhört både fysiskt och psykiskt på ett sätt som är fullt av igenkänning.
  Årstiderna flyter på i en till synes ändlös ström på ett lugnt och behagligt sätt och låter läsaren följa med i vardagens lunk som bryts av händelser som kan verka oviktiga men som visar sig allt viktigare ju mer man läser.
  Sagan vecklar ut sig likt ett sidenband och det finns en ”enkelhet” i boken som tilltalar mig.
  Leike kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.

 2. Sofia Wik

  Den andra boken i serien om Elsinorien var underbar att få försvinna in när man haft en stressig period och behöver få koppla av. Det gick snabbt att komma in i historien och det var spännande att följa Ailonoses personliga utveckling. Jag kunde inte lägga ifrån mig boken förrän jag läst klart och nu ser jag fram fram emot att få läsa fortsättningen.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.