Välkommen hit, välkommen hem

Välkommen hit, välkommen hem

Sommaren går mot sitt slut och det har blivit dags för en hel årskull ungdomar att inleda sitt första år på gymnasiet. För Matilda är det...

139.00 kr

17 i lager

Sommaren går mot sitt slut och det har blivit dags för en hel årskull ungdomar att inleda sitt första år på gymnasiet.
För Matilda är det en lättnad att få börja om och slå sig fri från högstadietidens gamla roller. För Alexis är det en oro inför hur han som tidigare varit skolans kung plötsligt ska förvandlas till en
nobody i den nya klassen. För Rebecka är det en chans att en gång för alla få det som hon kämpat för så länge – kosta vad det kosta vill.
 

Olycklig kärlek, hemliga relationer, förlorad vänskap och ett ständigt ifrågasättande av vad man egentligen vill följer de tre personerna under året och när sommaren kommer tillbaka igen är ingenting sig längre likt för någon av dem.

 Författare
: Josefin Fabricius 
Provläsning
VÄLKOMMEN HIT VÄLKOMMEN HEM

ISBN: 9789178850167
Bandtyp
: Inbunden med 384 sidor

Har fått litteraturstöd från Kulturrådet!

ISBN: 9789178850167
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

5 recensioner av Välkommen hit, välkommen hem

 1. Agustín Riverol

  Så fantastiskt väl skrivit. Det var härligt att läsa om ungdomars bekymmer, glädje, vänskap, vardagsliv, m.m. Som lärare, vet jag att detta är precis vad angår mina elever. Inte så många böcker jag läst som gjort mig att vara en del av berättelsen som "Välkommen hit, välkommen hem". Tusen tack.

 2. Ulrika Lindquist

  Svårt att sluta läsa den här boken. Vill veta hur det går för alla inblandade i deras relationer. Skrivet på ett sätt som gör det lätt att hänga med. En bra bok som skildrar många ungdomars tankar och känslor. Helt klart läsvärd. Ser fram emot nästa del.

 3. Elin

  Utläst på några timmar! När en väl börjat går det inte att sluta, jag har redan tipsat vänner om den. Throwback till tonåren, speciellt för en Uppsala-bo som mig själv. Älskar den!

 4. Andreas Johansson

  Boken beskriver tonårsliv väldigt bra, karaktärerna och språket kändes äkta och trovärdigt. Det var en spännande berättelse där man ville veta mer om vad som skulle hända karaktärerna.

 5. @karinaskerinforfattare

  […] "VÄLKOMMEN HIT VÄLKOMMEN HEM är en välskriven och fartfylld bok för ungdomar och som utspelar sig i Uppsala. Att olika känslor beskrivs på det sätt som författaren har gjort tror jag är värdefullt för många som läser den. Att få en bekräftelse på att man inte är ensam om sina tankar. Jag har vid flera tillfällen bekymrat mig över dagens ungdom när jag har läst boken. Samtidigt så tänker jag att det var nyttig läsning för mig som om några år har barn i samma ålder. Därför vill jag tipsa om boken även till föräldrar som har tonårsbarn och lärare eller andra som jobbar med ungdomar. Jag tycker att boken är jättebra och dessutom i ett trevligt format med mjuk pärm. Boktips till ungdomar i åldern 15-18 år!"

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.