Universums mörka hemlighet

Universums mörka hemlighet

Skriv en recension
Året är 2179. Människan har erövrat månen och jordens förenade regering har bevisat att något utomjordiskt liv inte existerar. I denna inbillade sanning har jag...

129.00 kr

41 i lager

Året är 2179. Människan har erövrat månen och jordens förenade regering har bevisat att något utomjordiskt liv inte existerar. I denna inbillade sanning har jag vuxit upp.

Mitt namn är Veronica Harrington. Jag är arton år gammal och överintelligent. Om det är roligt att vara ett underbarn? Oh nej, kära läsare. Det är faktiskt ganska ensamt. I hela mitt liv har jag känt mig udda. För smart för min ålder och för ung för mitt intellekt. Jag har aldrig tillåtits vara barn på riktigt.

Nu ska du få höra hur mitt liv tog en dramatisk vändning. Det är historien om hur jag förberedde mig på att dö långt ute i rymden, efter att mitt skepp förlist i en tragisk olycka. Det är historien om den mest osannolika vänskap. Det är också historien om en naturkraft så brutal att den inte bara skulle hota jorden, utan allt liv i hela universum.

Mitt namn är Veronica Harrington – välkommen till min värld.

Universums mörka hemlighet är ett framtidsdrama som med glimten i ögat skildrar en kärlek så stark att den trotsar alla gränser, den jobbiga känslan av att inte duga som man är och människans förmåga att tro på det omöjliga.


Författare: Malin Veronika Olsson  
Provläsning
: Universums mörka hemlighet

ISBN: 9789178850198
Bandtyp
: Danskt band med 384 sidor

 


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850198
Pressmaterial författarbild: Malin Veronika Olsson

ISBN: 9789178850198
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

5 recensioner av Universums mörka hemlighet

 1. Malin Olsson

  "EN HÄFTIG RYMDHISTORIA MED MÅNGA BOTTNAR

  (…) Boken är välskriven med ett tydligt rymdtema som dock inte tar över. Relationerna i boken är minst lika viktig som miljöbeskrivningarna. Det finns också en story som i sig är stark, vilket är en riktigt lyckad kombination.

  En riktigt bra debut – betyg 4 av 5! Jag vågar även avslöja att det är som upplagt för en uppföljare vilket jag gärna ser blir av!"

  Recension på Bokus 2019-05-14, av vattenstormsbokhylla

 2. Malin Olsson

  "Universums mörka hemlighet är ett fantastiskt framtidsdrama. Malin V. Olsson har med glimten i ögat skildrat kärlek så stark att den trotsar alla gränser, den jobbiga känslan av att inte duga som man är och människors förmåga att tro på det omöjliga.

  Välskriven, spännande och vacker historia om 18 åriga överintelligenta Veronica Harrington som aldrig fått vara barn, alltid udda i alla sammanhang (…) En bladvändare i rymdmiljö olik allt annat och helt fantastisk.

  Recension från Instagram: I_min_bokhylla 2019-05-21
  Obs: recensionen saknar sifferbetyg varför stjärnmärkningen är ungefärlig.

 3. Erika Larsson Norlund

  I "Universums mörka hemlighet" av Malin V. Olsson @malin.v.olsson får vi följa med på en spännande resa in i framtiden och möta utmaningarna som människorna ställs inför. Boken är skickligt och detaljrikt skriven och förutom spänning är det en mysig och trevlig bok som jag varmt kan rekommendera. Boken passar både ung som gammal och skulle även passa som film.
  Jag började läsa boken i Kalifornien och det var lite kul när jag upptäckte att delar av handledningen just utspelar sig där. Nu väntar jag med spänning på en fortsättning.????
  .
  .
  #universumsmörkahemlighet #malinvolsson #vistoförlag #Ungdomsbok #Ungdomslitteratur #boktips #bokrecension #novemberläsning #spänning

 4. LInda Andersson

  Ett både spännande och romantisk rymdäventyr.

 5. Marias bokhylla

  Ett rymdäventyr som riktar sig mot unga vuxna (men jag tycker nog att även vanliga vuxna absolut kan läsa den), fullspäckad med äventyr, tonårskänslor och relationsproblem. Bra inkörsport mot sci-fi för den som inte är van vid genren.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.