C N Persson

Oslagbar

C N Persson

Oslagbar

Skriv en recension
Anton är nyförälskad i flickvännen Nora. Men varför dras hans ögon då mot Sandy gång på gång? Han är inte intresserad av henne. Inte egentligen. Allt Anton önskar är att få vara som alla andra. Den perfekta fasaden har han putsat på hela sitt liv, den som hemlighåller vem han egentligen är. Men att vara Superhjälten Axius lärling är någonting som förväntas av honom, ingenting han själv önskar.

169.00 kr

384 i lager

En ofrivillig Superhjältelärlings drömmar om kärleken och kampen att acceptera sitt öde.
Anton är lyckligt nyförälskad i flickvännen Nora. Men varför dras hans ögon då mot Sandy gång på gång? Han är inte intresserad av henne. Inte egentligen … Allt Anton önskar är att få vara som alla andra. Den perfekta fasaden har han putsat på hela sitt liv, den som hemlighåller vem han egentligen är. Men att vara Superhjälten Axius lärling är någonting som förväntas av honom, ingenting han själv önskar. Han ska viga sitt liv åt att rädda människor i nöd. Men om någon får veta vem han egentligen är riskerar han att försvinna spårlöst. Vilket myndigheterna sett till att så många av deras sort redan gjort.Provläsning
: Oslagbar


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851959
Pressmaterial författarbild:
C N Persson

 

Författare: C N Persson
ISBN: 9789178851959
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

276

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

3 recensioner av Oslagbar

 1. Stinas_boksida

  Anton är en kille på 16 år. Han är en populär kille som gillar att festa och hänga med kompisarna.
  Han är nyförälskad i Nora, men samtidigt kan han inte låta bli att titta på Sandy, som är skolans snyggaste tjej, alla killars dröm, och som gärna flörtar med Anton.

  Det som skiljer Anton från andra ungdomar är att han har superkrafter, och vigd åt att rädda folk i nöd. Men det finns de som inte vill att de ska finnas, så Anton måste vara försiktig så han inte avslöjar sig.

  Detta är en spännande ungdomsbok med mycket tonårsdrama och med hög igenkänning för många i den åldern. Kärlek, sex, vänskap, svek, lögner och tankar.
  Boken är lättläst med lagom långa kapitel.

 2. @bokslukarfeministen

  Jag gillar att författaren blandar superhjältetemat med tonårspojketemat och att det håller i sig genom hela boken. Den är väldigt spännande och händelserik även fast jag ibland tyckte att vissa karaktärer inte kändes helt trovärdiga och handlingarna kändes lite förhastade, men om jag själv hade varit ungdom hade jag nog tyckt annorlunda. Jag tycker ändå att det är en mycket bra bok och hade gärna läst en fortsättning på den. Av mig får den ⭐⭐⭐⭐/5.

 3. Erika Larsson Norlund

  I den här boken får man följa en vanlig tonårig kille som egentligen är inte är så normal. Han har en supergen som ger honom förmågor som anses vara väldigt fel att ha. Flera av befolkningen har den supergenen men det sker en typ modern häxjakt på dessa personer och även på deras barn. Det är svårt att veta vem man kan lita på eller inte. Sker något i samhället så läggs skulden automatiskt på personerna med supergenen.
  ~
  Det är en ungdomsbok men den var väldigt spännande även för mig. En blandning av spänning och kärlek och mycket mer. Jag fick en liten känsla av TV-serien "Lois & Clark" när jag läste boken.
  ~
  Den är lite vågad mellan varven så det är ingen barnbok. En spännande ungdomsbok helt enkelt där även vanliga ungdomsproblem finns med.
  .
  .
  #oslagbar #maddoxsilver #cnpersson #ungdomsbok #ungdomslitteratur #spännandeläsning #spänning #Visto #Vistoförlag #boktips #lästips #bokrecension #superhjälte

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Fler böcker av C N Persson

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink