När längtan är som vackrast

När längtan är som vackrast

När Brita står i allmän röra och väntar på att ett nytt kapitel i livet ska ta vid, står han plötsligt där på andra sidan...

149.00 kr

66 i lager

När Brita står i allmän röra och väntar på att ett nytt kapitel i livet ska ta vid, står han plötsligt där på andra sidan häcken. En pojke i fotbollskläder och med ett smutsigt skrapsår på höger knä. Vem är han? Och vem är hon, egentligen? Två vanliga barn? Eller som två loppor bland tusen löss?

Brita och Loppan försöker överleva och treva sig framåt i en motsträvig värld, där deras förutsättningar är olika men skillnaderna kanske inte så stora ändå. Hur ska man hantera föräldrar och, kanske ännu värre, bristen på föräldrar? Och hur gör man med elaka klasskompisar, som varken drar sig för att roffa åt sig, såra eller skövla allt i sin väg? Hur mycket påfrestningar klarar en vänskap? Är kärlek kanske värsta katastrofen?

När längtan är som vackrast är en varm och ganska snäll barn- och ungdomsroman som handlar om väntan och längtan, saknad och sorg. Mest av allt är den kanske en bok om vänskap och kärlek. Instoppat är en matsked fotboll, en tesked skola, ett kryddmått prickig korv och så tassar det runt en svart katt mitt i smeten. 

Författare: Elisabet Engström 
Provläsning
: När längtan är som vackrast

ISBN:  9789178850952
Bandtyp
: Hårdinbunden med 276 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850952
Pressmaterial författarbild: 
Elisabet Engström 

ISBN: 9789178850952
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”När längtan är som vackrast”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.