Liza Fry

Skatpakten

Liza Fry

Skatpakten

Skriv en recension
Vi var de utvalda, hade han sagt. Vi var bättre än de andra. Vi var speciella. Från början kände vi inte till varandra. Ännu mindre anade vi att vi några månader senare skulle stå där som tre hämndgudinnor med trasiga jeans och ett blodigt rådjurshjärta i en Coop-påse.

179.00 kr

435 i lager

Vi var de utvalda, hade han sagt. Vi var bättre än de andra. Vi var speciella.

Från början kände vi inte till varandra. Ännu mindre anade vi att vi några månader senare skulle stå där som tre hämndgudinnor med trasiga jeans och ett blodigt rådjurshjärta i en Coop-påse.

Stella går i åttan på Ängdalaskolan. Hon är medelsnygg, medelrolig, och medelsmart. Det enda ämne som Stella inte är medel i är bild. Hon målar teckningar i svart, vitt och rött. De handlar om död och allt som är viktigt.

En dag börjar en ny bildlärare på skolan, den karismatiske fransmannen Evian som är konstnär på riktigt. Utan att veta hur det går till, dras Stella in i ett manipulativt maktspel som hon inte har kontroll över. Evian får henne att gå med på saker som hon egentligen inte vill.

När Stella upptäcker att hon inte är Evians enda offer, bildar hon och två andra tjejer en pakt för att hämnas och få bort honom från skolan. Men hur? Och hur långt får man gå för att skipa rättvisa i en orättvis värld?

Skatpakten är en berättelse om makt, vänskap och inre styrka.

Författare: Liza Fry

Författare: Liza Fry
ISBN: 9789180732789
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Skatpakten
Passar åldern: Unga vuxna
Antal sidor:

207

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.372 kg

1 recension av Skatpakten

  1. Lars Erlandh

    Välskriven bok som uppmärksammar sexuella övergrepp på ett spännande vis, framför allt för de lite äldre ungdomarna. En trovärdig historia som lockar till läsning med ökad kunskap som en bonus, borde vara ett måste i många högstadiebibliotek och klassrum.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.