Jenny Tapper

Tallblod

Jenny Tapper

Tallblod

Skriv en recension
En skugglik varelse på jakt efter en familj. Sommarlovet är bara några dagar bort när något mörkt flyttar in i Myrans hem. Myrans pappa beter...

149.00 kr

597 i lager

En skugglik varelse på jakt efter en familj.

Sommarlovet är bara några dagar bort när något mörkt flyttar in i Myrans hem. Myrans pappa beter sig underligt och plötsligt en dag är han borta. Myran börjar höra viskningar från dungen bakom huset och en brännande saliv väller upp i munnen utan anledning. Något är på väg att hända med henne.  När en skugglik varelse försöker ta sig in i huset genom källaren kommer pappa tillbaka från ingenstans. Han tvingar med sig Myran och lillasyster Mio ut till en skog de aldrig förut har varit i. Eller har de det? Människorna som bor i skogen säger att de är glada över att Myran och Mio äntligen har kommit hem.

Någon som inte är glad över att de är tillbaka är den skugglika varelsen. Mio är i stor fara och Myran inser att det bara är hon som kan skydda sin syster.

Författare: Jenny Tapper

Författare: Jenny Tapper
ISBN: 9789178859320
Bandtyp:

Danskt band


Provläsning: Tallblod
Passar åldern: 12–15
Antal sidor:

193

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.264 kg

1 recension av Tallblod

  1. Nellie

    Så himla bra och spännande bok! Håller på att läsa den för en andra gång.
    Att få följa Myrans tankar och känslor om hennes riktiga liv i skogen och få se hur hon utvecklas som karaktär är så himla roligt. Myran har så mycket kraft i sig som jag bara längtar efter att få ta del utav! Tallblod är en superbra tonårs-fantasy-skräck-bok som passar alla. Så bra skriven av fina Jenny!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.