Livstjuvarna

Livstjuvarna

Vem känner sig egentligen redo för döden när man är sexton år gammal? Inte Mariell i alla fall. När Mariell dör i en bussolycka tillsammans...

129.00 kr

26 i lager

Vem känner sig egentligen redo för döden när man är sexton år gammal? Inte Mariell i alla fall.

När Mariell dör i en bussolycka tillsammans med resten av sitt basketlag kan hon inte skaka av sig känslan av att det inte var meningen. Vilse i dödsriket bestämmer hon sig för att försöka ta reda på vad som egentligen hände. Driven av viljan att ta sig tillbaka till de levandes värld ger sig Mariell ut på en hisnande och farlig resa igenom ett dödsrike där ingenting är vad det utger sig för att vara, och där folk sällan säger hela sanningen förrän det är för sent.

Är Mariell verkligen redo att offra evigheten för en livstid?


Författare
: Linda Andersson 
Provläsning

ISBN: 9789178850372
Bandtyp
: Mjukinbunden med 368 sidor


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850372 
Pressmaterial författarbild: 
Linda Andersson 

ISBN: 9789178850372
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Livstjuvarna

 1. Marias Bokhylla

  Vilken nytänkande idé kring vad som egentligen händer efter döden och hur ser dödsriket ut? I Linda Anderssons version finns det olika delar av dödsriket som man kan besöka, man kan tänka det man vill så får man det så länge det behövs och det är inte mycket man inte får göra. Men det man inte får göra, det straffas och det straffas hårt. Dessutom är inte alls allting så lugnt som det verkar. De Kunniga verkar bete sig lite som de vill, och kanske vill de absolut inte att Mariell ska göra som hon vill?

  Det är ett lagom stort persongalleri. Jag gillar att det är Mariell som får vara i så stort fokus och jag gillar alla vändningar och twister som kommer med henne och hur hon fungerar tillsammans med dödsrikets regler. Det är bra blandning av personligheter och åldrar. Mariell är en väldigt stark kvinnlig huvudkaraktär och det är kul att se sådana, även när de är väldigt unga. Sådana förebilder behövs.  

 2. Erika Larsson Norlund

  Linda Anderssons bok "Livstjuvarna" var en häftig läsupplevelse som verkligen passar dem som vill ha en bok där det hela tiden händer spännande saker. Huvudpersonen i boken är Mariell en 16-årig tjej som förolyckas ihop med några andra tjejer och hamnar i dödsriket. Om någon trodde att det var dött i dödsriket så är det allt annat än dött. Det är full fart hela tiden och fast personenerna i boken är döda så känns inte boken sorglig tack vare författarens humoristiska språk. Boken är välskriven och den sätter igång tankar om hur det är på andra sidan och jag vill verkligen veta hur det går för Mariell och även hennes kompisar.
  Den här boken hade jag verkligen önskat som ljudbok och jag ser även framför mig hur den skulle passa som ungdomsserie eller film. För är det något denna bok är så är det spännande och jag kan varmt rekommendera den. Jag väntar därför med spänning på fortsättningen.
  Tack Linda för att jag fick äran att recensera din fina bok!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178850372 Kategorier: , Taggar: