A. M. Lindberg

Skuggan av de Grå

A. M. Lindberg

Skuggan av de Grå

En skugga har fallit över Vestmark, letat sig in bland gårdar och gränder och snärjt åt människors hjärtan med oro och fruktan. Onda tider närmar...

229.00 kr

699 i lager

En skugga har fallit över Vestmark, letat sig in bland gårdar och gränder och snärjt åt människors hjärtan med oro och fruktan. Onda tider närmar sig och missnöjet riktar sig mot den känslokalla drottningen Erion som styr riket med järnhand från Kungshall. Det smids vapen och rustas för uppror, alltmedan den obehagliga och oförklarliga skuggan växer sig starkare och börjar ta gestalt i de Grå – varelser utan namn, utan ursprung och utan nåd.

När de Grå dyker upp i det fridfulla Steningehamn samtidigt som den unge och sorglöse Nicholas Landolin näst intill spårlöst försvinner tycks sambandet uppenbart. Trots sina olikheter måste de tre personer som står Nicholas närmast trotsa det växande hotet mot Vestmark och kasta sig rakt ut i farorna. Den långa jakten för dem över floder och berg, genom det brinnande Alebeck, den mörka Konungaleden och Valaniens uråldriga skogar, ända till det fjärran Vadavik där hela Vestmarks öde slutligen avgörs. Mitt i allt ruvar den ständiga oron: Är det redan för sent att rädda Nicholas från de Grås mordiska törst efter hämnd?

Skuggan av de Grå är ett spännande äventyr ur Vestmarks historiska arkiv, som lär oss att även den enklaste människa kan förändra sitt öde.

Författare: A. M. Lindberg

Författare: A. M. Lindberg
ISBN: 9789180737210
Bandtyp:

Danskt band


Provläsning: Skuggan av de Grå
Antal sidor:

376

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.47 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Skuggan av de Grå”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180737210 Kategorier: , , , Taggar: