Flickan med smaragdögonen

Flickan med smaragdögonen

Skriv en recension
Elle är en 17-årig tjej som har vuxit upp i en liten stad i Arizona. Men nästan från den ena dagen till den andra förändras...

169.00 kr

840 i lager

Elle är en 17-årig tjej som har vuxit upp i en liten stad i Arizona. Men nästan från den ena dagen till den andra förändras livet för henne när en magisk hemlighet som vaktats i flera år börjar se dagens ljus. Hon drömmer allt oftare om en stilig ung man som rider på en vit häst i ett förtrollande vackert land, och hennes känslor för honom blir allt djupare. Kommer de någonsin att träffas i verkligheten?

Under tiden börjar konstiga saker hända i den lilla staden – saker som även den unge mannen, Theodore, verkar veta mycket om.

Tack vare en födelsedagspresent från hennes bästa vän Alex, och inspirerad av sina drömmar, börjar Elles sanna jag att komma fram.

Hon kastas in ett magiskt äventyr där hennes mod sätts på prov gång på gång. Kommer hon kunna stoppa morden som sker på oskyldiga pojkar? Vem är egentligen hennes vän och vem är hennes fiende? Och hur ska hon lyckas rädda marayikerna?

Flickan med smaragdögonen är en bok för ungdomar som längtar efter ett magiskt äventyr fullt med överraskande vändningar.

Författare: Nadja Taivainen
ISBN: 9789178856732
Bandtyp: Hårda pärmar, 148 sidor
Provläsning: Flickan med smaragdögonen
Passar åldern: Unga vuxna


Pressmaterial omslagsbild: 9789178856732
Pressmaterial författarbild:
Nadja Taivainen

ISBN: 9789178856732
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Flickan med smaragdögonen

  1. Marias bokhylla

    En bok med väldigt spännande grundidé och många bra vändningar och lösningar. Jag hade önskat större fördjupning av vissa hinder för att verkligen få lära känna karaktärerna men tycker om att de tunga rollerna är kvinnliga.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.