Kalle Löfgren

Vemdalsrånet

Kalle Löfgren

Vemdalsrånet

Fredrik startade motorn. Lät den gå på tomgång och tittade på klockan. Två minuter kvar. Han lade i driveläge och höll foten på bromsen. Sneglade...

169.00 kr

95 i lager

Fredrik startade motorn. Lät den gå på tomgång och tittade på klockan. Två minuter kvar. Han lade i driveläge och höll foten på bromsen. Sneglade på klockan igen, flyttade över foten från bromspedalen till gaspedalen och lät bilen sakta rulla fram mot vägen. ”Okej. Nu jävlar i helvete gäller det.”

När Robert kommer ut efter sitt livs första fängelsestraff är han fast besluten att ordna upp det för sig. Hans bästa vän Leif verkar ha allt: jobb, fru och snygga märkeskläder. Detta trots att han, liksom Robert, begått en mängd inbrott i sitt liv. Robert har bestämt sig, allt ska bli bra nu.

De första veckorna av frihet flyter på. Robert träffar Åsa och blir blixtförälskad, han får komma tillbaka till sitt gamla jobb och hans vänner firar att han äntligen är ute, varje kväll.
Men ingenting kommer gratis. Det är tungt att leva med skuld – och med skulder. Så när Robert under ett nyårsfirande i Vemdalen får nys om en kupp planerad av den omtalade Fredrik så kan han inte motstå att tacka ja. Planen är ju bombsäker.

Men det ska visa sig att det inte alltid är ingreppet som är det farliga, det är livet efter som är den stora smällen. Hur kan man lära sig ljuga för de man älskar? När skadar man egentligen en annan människa genom sina handlingar? Hur vet man vad man verkligen vill?

Författare: Kalle Löfgren


Pressmaterial omslagsbild: 9789178855063
Pressmaterial författarbild: Kalle Löfgren

Författare: Kalle Löfgren
ISBN: 9789178855063
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Vemdalsrånet
Antal sidor:

312

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Vemdalsrånet”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Fler böcker av Kalle Löfgren

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink