Alla vill ha sitt

Alla vill ha sitt

Skriv en recension
Anna kämpar med personliga problem och upplever att hon står utanför samhället. Ekonomin är i botten. När hon möter barndomsvännen Conny får hon hopp om...

179.00 kr

1000 i lager

Anna kämpar med personliga problem och upplever att hon står utanför samhället. Ekonomin är i botten. När hon möter barndomsvännen Conny får hon hopp om att ett annat liv kan bli möjligt. Conny jobbar på en hjälporganisation. Han föreslår att Anna ska transportera en sändning med kläder till Polen för otroliga hundratusen kronor. Jobbet ser ut att vara enkelt och erbjudandet är omöjligt att tacka nej till.

Anna tar med en väninna på uppdraget. Det enkla tar s­nart en oväntad vändning och de tvingas fly från Polen mitt i natten. Det visar sig också att de behöver hålla sig undan från Conny. Han är inte riktigt den han utgav sig för att vara.

Författare: Lena Malm
ISBN: 9789178855094
Bandtyp: Mjukinbunden med 304 sidor
Provläsning: Alla vill ha sitt


Pressmaterial omslagsbild:  9789178855094 
Pressmaterial författarbild: 
Lena Malm

ISBN: 9789178855094
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

6 recensioner av Alla vill ha sitt

 1. Birgitta Westmark

  Lättläst, bra flyt, beskrivande och målande. Jag gillar när det är mycket dialoger emellan personerna. Man kommer direkt in i handlingen och förstår att resan till Polen kommer att vara rena rama cirkusen. Med många faror och komplikationer.

  Handlingen byggs upp på ett spännande sätt och presenterar personerna i lagom takt.
  Man vill läsa mer.

 2. Lena Helbro

  Fantastisk bra och lättläst bok. Bra spänning från början och hände oväntade saker..

 3. Peter Gissy, författare

  Den här historien kryper in under huden, sakta men säkert, och blir otäckt spännande. Och det ska ju vara så med en deckare. Det ena momentet/scenariot avlöses av det andra på ett trovärdigt sätt. Det som verkar så oskyldigt – Annas uppdrag i Polen, för att mer eller mindre hjälpa en kompis i nöd – utvecklas gradvis, och läsaren kastas mellan det ena och det andra.
  Bra spänning!

 4. Elize Wesley

  Älskar när man känner igen sig i miljöerna. Nu ser jag Conny, Anna och de andra överallt och vem kan man egentligen lita på.
  Vissa karaktärer kryper in under skinnet och när jag hade läst klart undrade jag verkligen om det var fiktivt eller verklighet. Hur vågade de ge sig iväg? Författaren har lyckats och hur fortsätter det? Jag vill veta mer.

 5. Hanna Simmons

  Spännande och engagerande, med karaktärer som har brister, fel och skavanker. Tack vare mycket dialog, flera parallella spår och de trasiga, modiga, relaterbara huvudpersonerna, tar historien tag i dig från första sidan och dröjer sig kvar lång efter att sista bladet har vänts. Ser fram emot en uppföljning!

 6. Kristina Lundén Stadius

  En spänningsroman om en kvinna som tar stora risker för att förändra sin situation. Boken ger ett nytt perspektiv på utanförskap – det är lätt att känna igen huvudpersonernas längtan efter ett bättre liv men här får vi också se deras förmåga att ta saken i egna händer. Läs den!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.