Karin Färnlöf Clarin

Kroppen i Issjödalen

Karin Färnlöf Clarin

Kroppen i Issjödalen

Livet har tagit Markus till Östersund. Han är hemmapappa, men jobbar extra på Östersundspolisen. En söndag förmiddag kommer ett samtal från Oliver Batistella. Oliver är orolig för sin flickvän Petra, som är försvunnen. Ett dygn senare hittas Petras döda kropp långt uppe på fjället. Snart anmäls även Petras chef, Sabina, försvunnen. Vad är det som händer med kvinnorna från Skogby kommun?

199.00 kr

236 i lager

Livet har tagit Markus till Östersund. Han är hemmapappa, men jobbar extra på Östersundspolisen. En söndag förmiddag kommer ett samtal från Oliver Batistella. Oliver är orolig för sin flickvän Petra, som är försvunnen. Ett dygn senare hittas Petras döda kropp långt uppe på fjället. Snart anmäls även Petras chef, Sabina, försvunnen. Petra och Sabina jobbade båda i den lilla grannkommunen, Skogby.

Vad är det som händer med kvinnorna från Skogby kommun? Och vilken relation hade egentligen Petra och Sabina? Utredningen vindlar sig från Stockholms innerstad till Stora Sjöfallet och även röster från historien gör sig hörda.

Kroppen i Issjödalen är en historia om hur långt människor är beredda att gå för det de tror på och vilka konsekvenser det kan få. En berättelse om lojalitet och makt, gränslöshet och ansvar.

 

Författare: Karin Färnlöf Clarin

Författare: Karin Färnlöf Clarin
ISBN: 9789180731829
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Kroppen i Issjödalen
Antal sidor:

264

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.43 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kroppen i Issjödalen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.