Förlorad igen

Förlorad igen

Peter lever ett idylliskt familjeliv med sin fru Anna och barnen. När han stöter på sin ungdomskärlek tvingas han inse att han kanske har mer...

189.00 kr

800 i lager

Peter lever ett idylliskt familjeliv med sin fru Anna och barnen. När han stöter på sin ungdomskärlek tvingas han inse att han kanske har mer mörker kvar i sig än han trodde.

Annas liv vänds upp och ner när Peter plötsligt försvinner. Hur väl känner hon egentligen pappan till sina barn? Och vad har hänt med honom?

 

Förlorad igen handlar om en man som försvinner, en kvinna som tvingas omvärdera sin livssituation och hur vårt förflutna ständigt är en del av vår nutid.

Kan vi skaka av oss de vi var under uppväxten och uppfinna en ny och bättre version av oss själva?

Författare: Hanna Simmons
ISBN: 9789178855704
Bandtyp: Mjuka pärmar, 432 sidor
ProvläsningFörlorad igen


Pressmaterial omslagsbild: Förlorad igen
Pressmaterial författarbild: 
Hanna Simmons

ISBN: 9789178855704
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

3 recensioner av Förlorad igen

 1. Lena Malm, författare

  Spännande relationsdrama. Anna och Peter lever ett stillsamt vardagsliv med familj och vänner. Men var och en av dem har ett förflutet att relatera till och som påverkar dem starkt. Sorg och vemod från förr gör sig påmint och blandas med löften och lögner.

  Plötsligt är Peter försvunnen. Genom tankar och återblickar står det klart att hoten och försvinnandet har med Louise att göra. Hon dyker upp från hans förflutna gång på gång.

  Anna rotar i det förgångna och sanningen kryper allt närmare. Märkliga saker sker som gör att hon vet vad som behöver göras för att få svar. Spänningen tätnar.

 2. Linnea Bergersjö

  Självbild, kärlek och ideal formar våra vardagliga liv. I varje val vi gör, väljer vi bort något annat. Vad händer när den mest självklara fasta punkten i livet plötsligt är borta, när den man tror sig känna utan och innan plötsligt visar sig ha gjort något man aldrig kunnat gissa? Och vad gör man när något viktigt – någon viktig! – från ungdomstiden dyker upp, mitt i medelålderns vardagslunk och vänder allt upp och ner? När ett beslut visar sig få större konsekvenser än man kunnat drömma om?
  En spännande bok med okomplicerat men rikt språk – en riktig sträckläsningshistoria!

 3. Anna Johansson

  Hade inga specifika förväntningar på denna bok. Dock: först överraskar den med miljöglimtar som bär läsaren in i berättelsen. (Brukar du också hoppa över miljöbeskrivningar?) Sedan: vem är din medmänniska egentligen, och vem är du? Det är temat i boken. Föreställ dig ett språk som inte står i vägen för denna fråga, och du har ringat in denna bok. Dessutom en väl avvägd spänningshistoria, lika intuitivt cirklande kring allmänmänskliga dilemman som någonsin Åsa Nilsonne eller Maria Küchen. Ser fram emot fler alster av denna debutant.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.