Dramatiken i Vemdalen

Dramatiken i Vemdalen

Följ Roberts turbulenta liv med vänner och bekanta i Sundsvall och Vemdalen. Robert visste inte vart han skulle ta vägen. Han samlade sig så pass...

179.00 kr

335 i lager

Följ Roberts turbulenta liv med vänner och bekanta i Sundsvall och Vemdalen.

Robert visste inte vart han skulle ta vägen. Han samlade sig så pass att han försökte sammanfatta allt som Anders berättat.
”Du menar alltså att du är boss över ett maffialiknande nätverk här i Mellannorrland?”
”Ungefär så.”

Tänk att det kan hända så mycket under ett års tid … Robert deltog i Vemdalsrånet, flyttade ihop med Åsa, klippte kontakten med en polare, gick på begravning för en annan. Hade Robert agerat annorlunda skulle Jonny ha levt nu. I höstas bestämde han sig för att aldrig mer göra något kriminellt. Och det har gått bra. Fram tills nu …

Robert och Åsa ska öppna restaurang. Det bestämmer de på nyårsafton, ett år efter att de träffades i Vemdalen. Samtidigt blir Robert kontaktad av Fredrik – de behöver honom för fler uppdrag, eller rättare sagt: de kommer inte låta honom komma undan. Robert får oväntad hjälp från sin mammas sambo. Vem är han egentligen? Och vem är Robert, nu när han börjat om sitt liv?

Kalle Löfgren är född och uppvuxen i Ånge. Efter 43 år som godishandlare inledde han pensionärslivet med att skriva spänningsromanen ”Vemdalsrånet”. Idén kom till efter att han spenderat mycket tid i Vemdalen. ” Dramatiken i Vemdalen” är del två i en trilogi som handlar om Roberts turbulenta liv med vänner och bekanta i Sundsvall och Vemdalen.

Författare: Kalle Löfgren
ISBN: 9789178858798
Bandtyp: Mjukapärmar, 337 sidor
Provläsning: Dramatiken i Vemdalen

ISBN: 9789178858798
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Dramatiken i Vemdalen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.