Herr X och Tingen

Herr X och Tingen

En dag efter arbetet på frimärksfabriken råkar Herr X upptäcka att han kan prata med ting. Lyktstolpar, böcker, brödrostar och såna där saker ni vet....

149.00 kr

875 i lager

En dag efter arbetet på frimärksfabriken råkar Herr X upptäcka att han kan prata med ting. Lyktstolpar, böcker, brödrostar och såna där saker ni vet. Herr X som inte har så många vanliga vänner lär sig bli vän med sina saker och det blir man ju såklart berömd för. Men det är inte alla som är nöjda med att Herr X talar med ting. Snart är både polisen, stadens rikaste knös och världens mest ökända skurk ute efter den stackars Herr X.  Plötsligt har Herr X vardag blivit alldeles för spännande och han luras med ut ur landet och vem vet väl vad som kan hända där? Och varför vill alla så gärna ha tag på Herr X? Och var har väl Eiffeltornet tagit vägen? Ja, läs boken så får ni se.

Herr X och Tingen berättar om hur det är att vara nästan osynlig för folk omkring sig, att vänner kan finnas där man kanske minst anar det och att vi borde ta hand om de saker och ting vi faktiskt har. Den här boken passar den som vill veta mer om hur den riktiga världen fungerar egentligen. Utan att veta det själv så tror jag förresten att den här boken faktiskt handlar lite om mig själv också, för den där Herr X är nog inte så olik mig själv som jag trodde när jag skrev boken.

Författare: Torgny Lundberg
ISBN: 9789178854448
Bandtyp: Hårdinbunden med 168 sidor
ProvläsningHerr X och Tingen
Passar åldern: 6–9 år

ISBN: 9789178854448
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Herr X och Tingen”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178854448 Kategorier: , , , Tag: