Jenny Grand

Kallbadhusets gömda skatter

Jenny Grand

Kallbadhusets gömda skatter

Leo från Göteborg måste tillbringa hela sommarlovet hos mormor och morfar i Ljungskile. Visst är det fint och så, men han känner inte någon. Inte...

149.00 kr

29 i lager

Leo från Göteborg måste tillbringa hela sommarlovet hos mormor och morfar i Ljungskile. Visst är det fint och så, men han känner inte någon. Inte blir det bättre av att ett gäng elaka killar ger sig på honom på badbryggan, inför allas ögon.

Som från ingenstans kommer Ellie. Ellie som är tuff men snäll och inte rädd för någonting. Hon räddar Leo, och från den stunden är de oskiljaktiga.     Ett plötsligt och våldsamt åskoväder tvingar Ellie och Leo att söka skydd under Kallbadhuset. Djupt ner i sanden hittar de en flaskpost. Riktigt gammal är den, äldre än andra världskriget.

I hemlighet, och med förhoppning om att hitta en dyrbar skatt, tar de med sig den. Men jakten på skatten leder dem ut på ett spännande och stundtals livsfarligt äventyr, via Silverfallet och Muntras grotta, och till slut har de ingen aning om vad de egentligen letar efter. När de slutligen tvingas berätta om flaskposten kommer gamla sanningar upp till ytan. Sanningar som inte bara får stor uppmärksamhet, utan också förändrar livet för en ensam gammal man. Och de hittar en skatt till slut, men inte på det sätt de hade tänkt sig.

En äventyrsberättelse om vänskap  i vått och torrt. Och om att känna sig ensam och  rädd ibland, men att trots det våga tro på sig själv. 

Av författaren till Vattenfyllda gruvans hemlighet och Övergivna öns hemlighet.

Författare: Jenny Grand

Författare: Jenny Grand
ISBN: 9789180734844
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Kallbadhusets gömda skatter
Passar åldern: 9-12
Antal sidor:

146

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.280 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Kallbadhusets gömda skatter”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180734844 Kategorier: , Taggar: