Jakten på den försvunna mamman

Jakten på den försvunna mamman

Ella är 7 år och oftast väldigt glad, men inte idag. Idag är hon ledsen. Hennes mamma har åkt iväg för att jobba och ska...

179.00 kr

32 i lager

Ella är 7 år och oftast väldigt glad, men inte idag. Idag är hon ledsen. Hennes mamma har åkt iväg för att jobba och ska vara borta jättelänge. Då bestämmer sig Ella för att leta reda på mamma.

I ett spännande äventyr färdas hon genom djungel, grottor och hav för att till slut hamna i en stor stad. Men hur ska hon kunna hitta mamma bland alla dessa människor? Kanske är det eldslukerskan på tivolit som ger den avgörande ledtråden.

Den här boken tar med barn, som stundtals saknar sin eller sina föräldrar, på ett spännande äventyr för att få tiden att gå fortare. Efter varje kapitel finns även tips på aktiviteter och lekar för att främja barnens kreativitet, läs- och leklust.

Författare: Anna Nilson
Illustratör: Ida Andersson
ISBN: 9789178852680
Bandtyp: Hårdinbunden med 84 sidor
ProvläsningJakten på den försvunna mamman


ISBN: 9789178852680
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Jakten på den försvunna mamman

 1. boktanten

  Spännande bok med fina bilder!
  Ibland får jag barnböcker att recensera och eftersom mina egna barn är vuxna och mitt barnbarn fortfarande för liten så tar jag hjälp av mina vänner och deras barn. I detta fallet är det Julia, snart 9 år, som har läst.

  Jakten på den försvunna mamman är en spännande bok där Ella, 7 år, tar med sitt gosedjur Otto för att leta upp Ellas mamma, som är iväg och jobbar långt bort. Ella och Otto får vara med om massor av äventyr när de letar i bl.a. skogen, en grotta och på cirkus.

  Anna Nilson och Ida Andersson har tillsammans gjort en lättläst bok med fina illustrationer och en underbar historia. Både jag, Julia och hennes mamma gillar att det är bilder på varje sida, som dessutom är detaljrika, vilket gör att barnets fokus stannar kvar eftersom det är så mycket att upptäcka och prata om. Vi vill även ge ett extra plus till alla aktiviteter som avslutar varje kapitel. De gör att boken även följer med in i leken.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.