Drakarna flyger i gryningen

Drakarna flyger i gryningen

Skriv en recension
Carl Lindenius bryr sig väldigt lite om vinden på Hanö. Han, Emma och resten av familjen Lindenius har tagit sin tillflykt till den lilla byn Osby, stället där inget någonsin händer. Några månader har förflutit sedan de alla flytt från Hanö. Carl och Emma längtar åter efter äventyr, men i Osby finns det få att finna. Tills en dag då draken hittar dem och behöver deras hjälp.

169.00 kr

50 i lager

En iskall vind har plågat Hanö hela vintern, men en dag avtar den. Det är då du måste vara vaksam, för det är när vinden är borta som det otäcka tar sin plats.

Carl Lindenius bryr sig väldigt lite om vinden på Hanö. Han, Emma och resten av familjen Lindenius har tagit sin tillflykt till den lilla byn Osby, stället där inget någonsin händer. Några månader har förflutit sedan de alla flytt från Hanö. Årtalet har hunnit bli 1811 och våren är på väg. Carl och Emma längtar åter efter äventyr, men i Osby finns det få att finna. Tills en dag då draken hittar dem och behöver deras hjälp.

Det blir starten på ett nytt äventyr, på liv och död, där de tvingas tillbaka till Hanö och åter ställs öga mot öga med den brittiska flottan och dess befälhavare John Ross. Tiden är knapp och farorna många. Kommer de kunna hjälpa draken med sina egna liv i behåll?

Drakarna flyger i gryningen är den andra delen i serien om Fyrvaktarens son och Draken. Det är en äventyrsberättelse där det svartvita suddas ut, där det onda och goda handlar om perspektiv. Det är en berättelse där både livets stora frågor och dåliga skämt får ta plats.

ISBN: 9789180733144
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Drakarna flyger i gryningen
Passar åldern: 9-12
Antal sidor:

191

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.250 kg

1 recension av Drakarna flyger i gryningen

  1. Vita

    Ännu en gång skapar författaren ett äventyr så spännande och fartfyllt att det är omöjligt att ta en paus från läsningen. I boken följer läsaren inte bara en ny äventyrsresa med välbekanta karaktärer utan även deras inre resa mot nya perspektiv. En ny karaktär i boken Tommy Helfinger tillför berättelsen en ny dimension. Hans ordvitsar är en riktig hjärngymnastik och får läsaren att brista i skratt så att hela kroppen skakar. Rekommenderas att sträckläsa för bästa läsupplevelsen 🙂

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180733144 Kategorier: , Taggar: