En lägenhet full av stjärnor

En lägenhet full av stjärnor

Skriv en recension
När Alvas granne flyttar ut ur deras lägenhetshus börjar mystiska saker hända. Samma dag som Alva ska gå på jullov träffar hon en märklig flicka...

159.00 kr

322 i lager

När Alvas granne flyttar ut ur deras lägenhetshus börjar mystiska saker hända.

Samma dag som Alva ska gå på jullov träffar hon en märklig flicka i källaren. Och när Alva nyfiket sneglar in genom grannens fönster blir frågorna fler och fler. Hon kan svära på att det var en riktig stjärnhimmel hon såg bakom persiennerna. Men det är väl knappast möjligt. Eller?

Snart kommer Alva och hennes familj dras in i ett äventyr bortom storstadsmyller och människoliv. I skogarnas djupa mörker utkämpar sagolika varelser en kamp mot varandra, och Alvas önskan om att få vara med om något magiskt går från dröm till skrämmande och livsfarlig verklighet.

Författare: Jessica Sjöblom
ISBN: 9789178857906
Bandtyp: Hårda pärmar, 232 sidor
Provläsning: En lägenhet full av stjärnor
Passar åldern: 9–12 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178857906
Pressmaterial författarbild:
Jessica Sjöblom (foto: Collage Foto)  

 

ISBN: 9789178857906
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

9 recensioner av En lägenhet full av stjärnor

 1. Jennica

  Efter första meningen förstod jag att denna bok skulle vara något utöver de vanliga. Boken öppnar upp och bjuder in till en helt sagolik värld, vi sveps med i en magisk berättelse som bara blir mer spännande ju fler sidor som slukas.
  Den är otroligt välskriven men framförallt öppnar denna upp en fantasi värld för både barn och vuxna som får en att se på naturen, skogen och varandra på ett helt nytt magiskt sätt.
  Alla borde läsa denna bok!

 2. Marie

  Jag tyckte så mycket om denna bok! Nej, jag älskade den! Hoppas någon inom tv plockar upp denna historia och gör den till julkalender.

 3. Henrik L

  Vilken pangsaga! Den kändes som sagorna när jag var liten, varm och fin. Den var härlig att läsa för barnen. En riktig högläsningsbok tycker hela familjen. Funkar garanterat för åldrarna 4- 47 år. 🙂 Fem av fem möjliga!

 4. Johan

  En alldeles underbar saga!
  Man kastas in i en fantasivärld som får en att uppskatta godhet, magi och äventyr! Riktigt bra med oväntade vändningar och spänning för både vuxna och barn!

 5. Anna E

  Den här gillade jag! Jättemycket!

 6. Sussie

  En härlig sagovärld som mer känns som böckerna när jag var liten (är 40 plus). Den slog an något i mig från barndomen. Det är en underbar bok för vuxna som fortfarande älskar sagor. Känslan av att allt kan hända även oss vanliga.

 7. Wilhelm

  En fantastisk bok! Trollet Stick är min favorit!
  Hoppas på en uppföljare.

 8. Veronica Johansson

  Vilken drömvärld! Mina barn (6 och 8 år) fyller sina lekar i skogen i jakt på "väggen" och tomtar. Kan en bok ge mer än så? När den fortsätter leva i barnens fantasi utanför lässtunden? Själv kunde jag knappt vänta tills kvällens lässtund när jag äntligen skulle få följa med på äventyr och glömma verkligheten.
  Som vuxen måste jag även få tillägga att det är en fröjd att få läsa en barnbok med ett så rikt språk.

 9. Sophia Wadskog

  Vi, vuxen och två tonåringar, tyckte mycket om boken. En sagoberättelse där man lever sig in i äventyren som Alva och hennes familj får vara med om. Kapitlen är korta och lättlästa men har ändå flyt. En toppenbok att drömma sig bort i. Läs den! är uppmaningen från tonåringarna.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.