Den magiska bokskrivaren

Den magiska bokskrivaren

Ingen visste vad som hände den där natten för länge sedan. Det var natten då Agatha, byns egna lilla häxa, försvann från sin stuga bredvid...

139.00 kr

Slut i lager

Ingen visste vad som hände den där natten för länge sedan. Det var natten då Agatha, byns egna lilla häxa, försvann från sin stuga bredvid den gamla linden. Allt man hittade var Agathas kläder, katten Smoll och naturligtvis boken.
Den enorma boken, fylld utav Agathas sagor. Men som så många andra mysterier, så glömdes det bort allt eftersom tiden gick. Ända tills ”De hemliga” fick nys om det.
De hemliga- Mirry, Leo och Jossan- bestämmer sig för att ta reda på vad som hände Agatha. Men det som de från början trodde kunde bli ett kul äventyr visar sig vara långt mycket mer fantastiskt än de någonsin kunnat drömma om.
Deras efterforskningar tar in dem i en värld av sagor och magi men också av ondska, en ondska som hotar att förgöra dem alla.

 

Författare: Maria Johansson
ISBN: 9789178852857
Bandtyp: Hårdinbunden med 148 sidor
ProvläsningDen magiska bokskrivaren
Passar åldern: 9–12 år


ISBN: 9789178852857
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Den magiska bokskrivaren

  1. @karinaskerinforfattare

    […] "Den magiska bokskrivaren är ett spännande och magiskt äventyr på ett tema som sticker ut lite från andra böcker. Jag gillar historien och boken är trevlig att läsa och ibland otäck. Jag var hela tiden nyfiken på vad som skulle hända i nästa kapitel. Det är tyvärr lite missar i språket ibland som drar ner läsupplevelsen något. Det här är en bok som passar barn i åldern 9-12 år som gillar äventyr och magi."

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178852857 Kategorier: , , Taggar: