Tanja ChristenssonJohnny Apell

Basen-X

Tanja ChristenssonJohnny Apell

Basen-X

Människor med extremt skilda bakgrunder tvingas fly för sina liv i det kaos som råder efter samhällets totala kollaps. Laglösheten härjar fritt och brist på mat och ordning skapar mänskliga monster. Världens förändring går i en rasande takt, invasiva arter gör sig skrämmande påminda och effekten av värmen visar sig allt tydligare. Frågan är vad som är det största hotet?

169.00 kr

34 i lager

Människor med extremt skilda bakgrunder tvingas fly för sina liv i det kaos som råder efter samhällets totala kollaps. Laglösheten härjar fritt och brist på mat och ordning skapar mänskliga monster. Med en yacht flyr 16 personer från fastlandets fasor men snart möts de av nya faror som ingen av dem ens kunnat drömma om. Räddningen kommer samtidigt som vädrets makter definitivt inte är på deras sida.

Världens förändring går i en rasande takt, invasiva arter gör sig skrämmande påminda och effekten av värmen visar sig allt tydligare. Tornados och jordbävning är bara några av de förändringar som ställer till problem. När nya människor ansluter till ön börjar grupperingar bildas och allt handlar om att leva eller dö. Men ön har ett mörkt förflutet och det döljer sig okända krafter i öns inre.

Hemska upptäckter om vad som försiggått på basen görs nere i bunkern och frågorna hopar sig kring de skuggvarelser som härjar kring städerna. Bunkerns hemligheter visar sig mycket hemskare än någon av dem kunde föreställt sig och skuggvarelserna kanske får sin förklaring.

Bortom horisonten och utanför öbornas kännedom tar en ny kraft form i kölvattnet av kollapsen. Den nya ordningen eller eliten som de kallar sig försöker återuppbygga landet med okonventionella och icke demokratiska medel. Frågan är vad som är det största hotet?

Basen X är fortsättning på Johnny Apell och Tanja Christenssons första bok HAN.Provläsning
: Basen-X


Pressmaterial omslagsbild: 9789178851737
Pressmaterial författarbildTanja Christensson
Pressmaterial författarbildJohnny Apell
    

Författare: Tanja Christensson & Johnny Apell
ISBN: 9789178851737
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

426

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Basen-X”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Fler böcker av Tanja Christensson

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink

Fler böcker av Johnny Apell

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink