Något är fel i universum!

Något är fel i universum!

”Mycket bra!” tycker BTJ och ger boken högt betyg! ” … Det är lätt att dra paralleller med Douglas Adams boksvit Liftarens guide till galaxen...

169.00 kr

300 i lager

”Mycket bra!” tycker BTJ och ger boken högt betyg!

” … Det är lätt att dra paralleller med Douglas Adams boksvit Liftarens guide till galaxen samt Terry Pratchetts böcker om Skivvärlden. Galenskapsnivån är lika hög i Någonting är fel i universum, Olsson anstränger sig att vara lite tokig in i minsta språklig detalj. Och det fungerar. Gillar man humoristiskt rymdäventyr i tokrolig anda har man mycket att hämta här. […] Någonting är fel i universum passar främst för ungdomar och vuxna läsare. Mycket underhållande läsning är det.” – Lektör Daniel Gustavsson, BTJ-häfte 8:2022

Jerry var mycket olycklig för att han hade glömt pelargonen på den blå planeten från början och Jennifer hade upp­repade gånger bett om ursäkt för att hon tagit den. D­esmond försökte förklara för dem att det inte spelade någon roll. M­ixtrar man med u­niversum så händer det konstiga saker. Eller, det h­änder k­onstiga saker i u­niversum helt enkelt. Så är det bara.

På planeten som kallas jorden, men egentligen heter T­ellus,
v­andrar en ensam man i regnet. Han är på väg till något, men har ingen aning om vad. I en stad, inte så långt från den e­nsamma mannen, packar en kvinna inför en resa.

Samtidigt, på en grön planet på andra sidan universum, sitter en tokig man inlåst och väntar på något. På samma planet vankar en frustrerad härskare runt i ett trekantigt rum.

Dessa fyra har till synes ingenting gemensamt, mer än att de är ovetande om att de alla har en viktig roll att spela i de kosmiska katastrofer som nalkas. Detta är berättelsen om dem. Men också om en hårig hund, en försvunnen kung, en vildsint best och om en pelargon som äntligen fick komma ut och se sig omkring lite.

Författare: Stefan Olsson
ISBN: 9789178856626
Bandtyp: Hårda pärmar, 180 sidor
ProvläsningNågot är fel i universum!


Pressmaterial omslagsbild: 9789178856626
Pressmaterial författarbild: Stefan Olsson

ISBN: 9789178856626
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Något är fel i universum!

  1. Marias bokhylla

    Ett spännande rymdäventyr med tydliga influenser i språk och uppbyggnad från Douglas Adams. Roligt, spännande och massa kluriga och snygga vändningar.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178856626 Kategorier: , , Taggar: