Tanja ChristenssonJohnny Apell

Han

Tanja ChristenssonJohnny Apell

Han

Skriv en recension
Slutet kom inte som de flesta hade trott, inga massförstörelsevapen eller utomjordingar krävdes för att få bukt med jordens överbefolkning. I en värld av kollaps tog krafterna form och kampen mellan ondska och godhet blev tydlig. Den otroligt varma sommaren var i början underbart. Men när vintern lös med sin frånvaro, tornados och hagelströmmar blev vardag började det kännas extremt hotfullt.

149.00 kr

96 i lager

Slutet kom inte som de flesta hade förväntat sig, inga massförstörelsevapen eller ens utomjordingar krävdes för att få bukt med jordens överbefolkning. I en värld av kollaps tog de uråldriga krafterna form och kampen mellan ondska och godhet blev tydlig.

Den otroligt varma sommaren var som hämtat ur en resebroschyr och allt var till en början underbart. Men när vintern lös med sin frånvaro, när tornados och hagelströmmar blev vardag började det som till en början upplevdes fantastiskt kännas extremt hotfullt.

Osannolika grupperingar av människor sammanstrålade inför ett okänt syfte i en värld där kaos och faror hela tiden lurade runt hörnet. Kim som innan kaoset levt ett till synes odramatiskt småstadsliv träffar kärleken Brad. Tillsammans tog de sig an flickebarnet Ebba som vid en tornado förlorade sin mor. Kim blev efter en våldsam händelse mirakulöst räddad av den mystiske karaktären X och hans nyvunna flickvän, den tidigare advokaten Sanna. Simon som var rådgivare åt energimyndigheten hade bråda dagar med säkerheten i rikets kärnkraftverk. Simon blev varse att kärnkraftens säkerhet och politiska motiv inte gick hand i hand när han näst intill mister livet i en påstådd olycka.

Denna brokiga grupp som under normala förhållanden troligen inte ens skulle prata med varandra samlar gemensamt olika färdigheter och kunskaper. Inför vad som ser ut som slutet på vår värld blev det viktigare än någonsin att skilja på ond och god. Vem var egentligen god, vem var ond och framförallt, vem var HAN?Provläsning
: Han


Pressmaterial omslagsbild: 9789188769930
Pressmaterial författarbild: Tanja Christensson
Pressmaterial författarbild: Johnny Apell

Författare: Tanja Christensson & Johnny Apell
ISBN: 9789188769930
Bandtyp:

Hårda pärmar


Antal sidor:

328

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

4 recensioner av Han

 1. T Hjelte

  Spännande läsning om den mardröm som kan vara närmare än vi tror!
  Väntar på fortsättningen!!

 2. Ulla

  En bladvändare och väntar bara på nästa bok!

 3. Anna J

  En fantastisk bok som tar upp ett hett ämne på ett både skrämmande och smått humoristiskt sätt tack vare olikheterna i karaktärerna.
  De parallella historierna som sammanstrålar höjer historien och jag längtar efter uppföljaren????

 4. Anne-Lie S

  Mycket skrämmande och spännande. Omfattande research gör boken ännu mer skrämmande ur ett miljöperspektiv! Äntligen är uppföljaren på gång och väntan slut!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Fler böcker av Tanja Christensson

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink

Fler böcker av Johnny Apell

01 /
Arrow_pink
01 /
Arrow_pink