Eva Hagman

Vacker mat på fat

Eva Hagman

Vacker mat på fat

Skriv en recension
Sätt en wow-faktor på din goda mat! Detta är det perfekta komplementet till den traditionella kokboken. Vacker mat på fat visar vägar till kreativa uppläggningar...

329.00 kr

281 i lager

Sätt en wow-faktor på din goda mat!

Detta är det perfekta komplementet till den traditionella kokboken. Vacker mat på fat visar vägar till kreativa uppläggningar av mat – liksom de man ofta får på gourmetrestauranger. Ett praktiskt hjälpmedel i köket hos alla passionerade hemmakockar.

Med ett stort antal bilder presenteras idéer och tekniker kring hur du kan förgylla din matpresentation. Du får lära dig hur man skapar ett iögonfallande matupplägg och att laga spännande tillbehör. Vi äter ju även med ögonen och en vacker tallrik gör mycket för hela matupplevelsen.

Genom ett antal grundrecept får du möjlighet att utveckla dina egna annorlunda och roliga tillbehör med färger och smaker som du själv väljer. Vad sägs t.ex. om chokladskum, spenatkaviar och rödbetsflarn? Tillbehör som kan sätta en wow-faktor på dina rätter!

Eva Hagman är utbildad kock och fotograf. Hon driver framgångsrikt en blogg med glutenfri gourmetmat som har följare från hela världen. Hennes fotografier har visats i ett flertal utställningar i London och Geneve. Passionen för mat och fotografi har sammanlänkats i matfotografering och nu, med mångårig erfarenhet i ämnet, är resultatet samlat i denna bok i form av spännande matupplägg och tekniker.

”[…] Det är en kreativ lek med färg, texturer och former som främst vänder sig till den intresserade och mer avancerade hemmakocken
som söker ny inspiration.”

– Lektör Maria Bennmalm BTJ-häfte 02:2023

Författare: Eva Hagman
ISBN: 9789178859054
Bandtyp: Hårda pärmar, 120 sidor
ProvläsningVacker mat på fat


Pressmaterial omslagsbild: 9789178859054
Pressmaterial författarbild: 
Eva Hagman

Författare: Eva Hagman
ISBN: 9789178859054
 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

4 recensioner av Vacker mat på fat

 1. Marie Hagman

  En bok med fantastiska foton på vackra uppläggningar. Med tips på ”tänk” och tekniker kan du höja maten du serverar ett par snäpp.

 2. Eva-Karin

  ÅRETS JULKLAPP!!! Inte bara en hjälp i köket – fotona är som konstverk att låta ligga framme.

 3. Agneta Äng

  En ny typ av bok som saknats tidigare, hur man lägger upp mat på ett vackert och smakfullt sätt samt tips för att göra det möjligt. Fantastiska foton och bra och praktisk text! Att ha själv och den perfekta gåvan!

 4. Karin

  Boken jag saknat!
  Med den här bokens fantastiska och inspirerande bilder och bra instruktioner kommer jag äntligen kunna ”få till det”.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.