Bakom fasaden men framför allt

Bakom fasaden men framför allt

Skriv en recension
Välkommen till en värld där autism och adhd förvånar och fascinerar.  Välkommen till en värld där autism och adhd förvånar och fascinerar. I den här...

189.00 kr

674 i lager

Välkommen till en värld där autism och adhd förvånar och fascinerar. 

Välkommen till en värld där autism och adhd förvånar och fascinerar. I den här boken varvas fakta med dråpliga möten och händelser ut författarens egna liv, känsligt och humoristiskt illustrerat. Boken skildrar den knaggliga vardag som rullas ut framför en när man har barn med diagnoser, hela familjen blir märkbart påverkad. För det är inte lätt att varje dag gå till skolan med världens tyngsta ryggsäck, bara för att fylla den med några stenar till. Det är inte heller lätt att som förälder lotsa sina barn med osynlig diagnos genom ett samhälle som älskar att tävla om allt och beundra ytliga saker. Det sätter krokben för alla inblandade om och om igen. Följ med denna mamma och hennes tre söner på en faktaspäckad och känslofylld resa, i en vardag som inte riktigt är som en vanlig Svenssons.

Linda Wallin är utbildad vid ett flertal konstskolor, i Sverige och i Nederländerna. Hon har i flera år jobbat som illustratör och attributmakare. Hon har själv stor erfarenhet av hur familjelivet kan se ut när man har barn med diagnoser, då tre av hennes fyra barn har autism och adhd. Hon har träffat många andra föräldrar i samma situation genom olika föräldrautbildningar, och har under många år kämpat mot diskriminering av barn med olika diagnoser samt för alla barns rätt till en fungerande skola.

Författare & illustratör: Linda Wallin
ISBN: 9789178858972
Bandtyp: Hårda pärmar, 80 sidor
ProvläsningBakom fasaden men framför allt


Pressmaterial omslagsbild: 9789178858972
Pressmaterial författarbild: 
Linda Wallin

ISBN: 9789178858972
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Bakom fasaden men framför allt

  1. @karinaskerinforfattare

    Jag tycker verkligen att det här är en bok som alla vuxna, ungdomar och barn över tolv år ska läsa! Du som har barn med autism eller adhd, du som inte har barn med autism eller adhd, du som stör sig på ”ouppfostrade ungar", du som jobbar i förskola eller skola, du som har ett syskon eller en kompis med autism eller adhd och vill få mer kunskap och förståelse, det här är mitt boktips till er!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.