Vivvans galna spektakel

Vivvans galna spektakel

Vivvan är världsmästare i att reta gallfeber på folk. Hennes galna infall vet inga gränser – inte heller den förfärliga oreda och allt oväsen hon...

119.00 kr

15 i lager

Vivvan är världsmästare i att reta gallfeber på folk. Hennes galna infall vet inga gränser – inte heller den förfärliga oreda och allt oväsen hon ställer till med. 

Det är verkligen tur att Vivvan bor långt in i skogen och inte har några grannar. Men nu ska hon åka på campingsemester … Hjälp, hur ska det sluta?! 

En sak är i alla fall säker, syskonen Månsson och Oskar får ett sommarlov de aldrig glömmer.

Vivvans galna spektakel passar skrattglada barn upp till 106 ar.

Författare: Carolin Zander
ISBN: 9789178853656
Bandtyp: Hårdinbunden med 160 sidor
ProvläsningVivvans galna spektakel
Passar åldern: 6–106 år

ISBN: 9789178853656
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Vivvans galna spektakel

  1. @karinaskerinforfattare

    […] "Vivvans galna spektakel är en helt underbar bok som jag skrattade mig igenom. Boken är fartfylld, rolig och tokig rakt igenom och det roliga höll samma klass boken igenom. Bokens har illustrationer då och då i form av svartvita och charmiga teckningar som jag tycker passar bra ihop med texten. Även om Vivvan retar gallfeber på de flesta så älskar barnen hon träffar henne, och jag med. En 103-årig tant som våfflar sitt hår i våffeljärnet, äter geléhallon till lunch, borstar tänderna med kaviar och kastar prick med räkor är svår att motstå. Tyvärr så får jag inte läsa för mina barn längre, men hade jag fått det så hade vi skrattat ihjäl oss tillsammans. Boken riktar sig till barn i ålderskategorin 6-106 år och det tycker jag är en bra riktlinje, men jag rekommenderar den främst till barn i åldern 6-12 år. Jag hoppas att Vivvans galna spektakel får den uppmärksamhet som den förtjänar!"

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178853656 Kategorier: , , Taggar: