Zoma : Margocker

Zoma : Margocker

Egentligen heter de bara gocker, men eftersom de ofta finns med i melvernas mardrömmar säger de mar-gocker. Margockerna ser ut som sjöborrar, de där mörka,...

159.00 kr

Egentligen heter de bara gocker, men eftersom de ofta finns med i melvernas mardrömmar säger de mar-gocker. Margockerna ser ut som sjöborrar, de där mörka, taggiga bollarna som finns i haven och på vissa stränder. Men en margock är större, har glödande ögon och taggarna är dödligt giftiga. Alla som blivit stuckna har försvunnit i Dödens skog och aldrig återvänt.

På Jordens systerplanet Melurius bor melven Zoma. För honom börjar allt med en mardröm där han omringas av margocker i Svarta bergen, en mardröm som fortsätter långt efter att han vaknat.

Snart får han veta att en av hans bästa vänner blivit stucken av margocker och har gett sig av mot Dödens skog. Zoma övertygar Frykas och Lona att de måste hjälpa sin vän, och en morgon ger de sig ut i vildmarken på ett uppdrag som ingen tidigare lyckats med – att försöka rädda en som är stucken.

Författare: Jimmy Wall
ISBN: 9789178854202
Bandtyp: Hårdinbunden med 249 sidor
Provläsning: Margocker
Passar åldern: 9–12 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178854202
Pressmaterial författarbild:
Jimmy Wall (Foto: Elliot & Widar Wall)

ISBN: 9789178854202
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Zoma : Margocker

  1. Niklas Andersson

    Vilken härlig värld! Läste själv och fick upp bilder i skallen för första gången på länge (jag läser ibland för fort för mig själv, men här gled jag in i bildvärlden som jag ofta saknar). Fick även nöjet att läsa högt för två trettonåringar för första gången sen de var elva, sedan lade en av dem bort sin iphone, bättre betyg är svårt att få nuförti’n:-). Rekommenderas varmt!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.