Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien

Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien

Allt är som vanligt hemma hos Jenny. Nästan. Hennes bästa kompis Emma ska sova över för första gången. På natten händer något med mjukdjuren. Barnen...

139.00 kr

84 i lager

Allt är som vanligt hemma hos Jenny. Nästan. Hennes bästa kompis Emma ska sova över för första gången. På natten händer något med mjukdjuren. Barnen följer spåret och hamnar i landet Amarien. Detta är starten på en hissnande historia där landet måste räddas och prinsessans förtrollning brytas. Här finns sjöjungfrur och trollkarlar. Här finns kungar och prinsessor men framförallt ett fantastiskt och spännande äventyr.

Författare & illustratör: Hans Wilhelmsson
Författare & illustratör: Isabella Dautović
ISBN: 9789178852024
Bandtyp: Hårdinbunden, 215 sidor, färgbilder
Provläsning: Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien
Passar åldern: 6–10 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178852024
Pressmaterial författarbild:
Hans Wilhelmssson, Isabella Dautović

ISBN: 9789178852024
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien

  1. @bokslukarfeministen

    Det är en väldigt spännande historia även om den ibland känns lite jäktad. I början av boken finns det beskrivningar och bilder av alla karaktärer vilket jag gillar eftersom det gör det lättare att hänga med i handlingen eftersom boken har relativt många karaktärer. Den är även relativt lättläst och har ett enkelt språk vilket gör den till en lättsam läsupplevelse fast händelserna i sig är spännande och intressanta. Av mig får den ⭐⭐⭐/5.

  2. @karinaskerinforfattare

    […] "Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien är verkligen en sagolik, spännande och händelserik historia. Jag fastnade för boken redan på första sidan, för att den är mysig, spännande och så blev jag nyfiken på vad som skulle hända. Jenny och Emmas äventyr i landet Amarien har 211 sidor och språket flyter fint och passar både för högläsning och att läsa själv för den med läsvana. Illustrationerna som är mysiga i ljusa färger förstärker karaktärer och handling och i början av boken finns en bild och kort beskrivning av varje karaktär eller figur som gör det lätt att hänga med. Boken riktar sig främst till barn i åldern 6-10 år och det tycker jag är en bra riktlinje. Boktips! "

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178852024 Kategorier: , , Taggar: