Husdjuren vid den röda stugan

Husdjuren vid den röda stugan

Skriv en recension
Gumman och gubben går och tittar på husdjur som finns på bondgårdarna runt deras röda stuga. Det är mycket de undrar över: varför idisslar kor,...

129.00 kr

161 i lager

Gumman och gubben går och tittar på husdjur som finns på bondgårdarna runt deras röda stuga. Det är mycket de undrar över: varför idisslar kor, hur mycket väger ett strutsägg, varför är grisar lortiga? Svaren på detta, och mycket annat, hittar du i denna rikt illustrerade bilderbok.  

I boken presenteras 14 svenska husdjur med foton och korta, pedagogiska texter. Där finns vanliga djur som ko, häst och gris men också mer ovanliga som alpacka, struts och åsna. 

Detta är en bok lämplig för nyfikna barn och deras föräldrar, som vill veta mer om våra husdjur och som gärna tittar på härliga djurbilder.   

Författare: Per-Erik Petersson
ISBN: 978-91-7885-366-3
Bandtyp: Hårdinbunden med 36 sidor
ProvläsningHusdjuren vid den röda stugan
Passar åldern: 3–8 år


Pressmaterial omslagsbild: 978-91-7885-366-3
Pressmaterial författarbild:
Per-Erik Petersson

ISBN: 9789178853663
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

2 recensioner av Husdjuren vid den röda stugan

  1. @karinaskerinforfattare

    Jag tycker att Husdjuren vid den röda stugan är en jättefin bok! Berättelsen är bra och jag gillar att fakta smyger sig in i den på ett naturligt sätt. Jag är uppvuxen på landet och vi har haft flera av de här djuren, men även jag lärde mig något nytt och det var om katten. Kattmamman kallas katta och kattungar kan även kallas källingar, detta var helt nytt för mig och jag får väl skylla på att vi hade katt när jag var väldigt liten. Istället för illustrationer har författaren fotograferat djuren och bilderna är tydliga, fina och mysiga. Texten flyter fint, men jag tycker att man skulle kunna korta ned texten lite för att fler barn i förskoleåldern ska orka koncentrera sig på hela boken. Boken riktar sig till åldern 3-8 år, jag rekommenderar boken från fyra år och uppåt!

  2. Marias bokhylla

    Faktabok med fotografier på djur, sammanknutet av en dialog mellan gubben och gumman. Barnen tycker om bilderna, och gillar att tävla om vem som är snabbast att tala om vilket djur det är. Vi tycker också om att det inte bara är de "vanliga" bondgårdsdjuren som dyker upp, utan även några överraskande.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.