Bill Burman

Mira och den försvunna fjällsjälen

Bill Burman

Mira och den försvunna fjällsjälen

Skriv en recension
Mira Marmelad bor med sin familj i en jämtländsk by nära fjällen. En natt knackar en räv på Miras fönster, han säger att han är ute på hemligt uppdrag och behöver hennes hjälp. Mira kan inte låta bli, hon måste hjälpa till.

149.00 kr

267 i lager

Mira Marmelad bor med sin familj i en jämtländsk by nära fjällen. En natt knackar en räv på Miras fönster, han säger att han är ute på hemligt uppdrag och behöver hennes hjälp. Mira kan inte låta bli, hon måste hjälpa till. Detta leder till att Mira dras med i ett hisnande äventyr. Hon måste hjälpa räven hitta fjällsjälen innan skogen faller offer för de otäcka vålnaderna som har dykt upp. Miras jakt på fjällsjälen gör att hon får uppleva skogen och fjällens magiska hemligheter, men också platser och saker bortom hennes vildaste fantasier.

Författare: Bill Burman

Författare: Bill Burman
ISBN: 9789180732116
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Mira och den försvunna fjällsjälen
Passar åldern: 6-9
Antal sidor:

133

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.276 kg

1 recension av Mira och den försvunna fjällsjälen

  1. Lararehansdotter

    📕 Från första meningen är jag fast. Bokens vackra språk skapar en prosodi som varsamt tar läsaren med på ett annorlunda äventyr. Ett äventyr där Mira kan kommunicera med djur och ett äventyr om att hitta den försvunna fjällsjälen. Att läsa eller höra boken är som att delta i en lång vacker dikt.
    Det är en mycket vacker berättelse och jag uppskattar främst det stundtals icke vardagliga språket. Om du högläser boken kommer du att träffa på många vackra ord som troligen dina elever inte använder i sitt vardagsspråk. Det ger tillfälle till många nya klokheter.
    Jag tycker att du ska släcka taklamporna, tända batteriljus och låta eleverna mysa ner sig under filtar. Sedan högläser du boken och låter alla svepas med in i äventyret.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.