Biancas två världar

Biancas två världar

Bianca har många kompisar men bara en riktigt nära vän: Louise. De har känt varandra hela livet och upplevt mycket roligt tillsammans. Saknaden blir därför...

149.00 kr

916 i lager

Bianca har många kompisar men bara en riktigt nära vän: Louise. De har känt varandra hela livet och upplevt mycket roligt tillsammans. Saknaden blir därför stor när Louise flyttar med sin familj till New York, staden som är så avlägsen att den lika gärna kunde ligga på månen. Tur att Bianca har sin lillasyster Ebba.

För varje dag som går växer Biancas längtan efter sin bästa vän. Kommer livet någonsin att bli som förr? En natt drömmer hon om en mystisk spegel. I drömmen, som nästan känns verklig, förekommer också några märkliga elefantdjur och Louise! Men inte i sin vildaste fantasi hade Bianca kunnat ana att hon gläntat på dörren till en helt ny värld som hon snart ska träda in i.

Det är en magisk plats där äppelträden blommar och det finns zebrafanter, lejonfjärilar och minimänniskor. Där finns också internatskolan Zenakademin, som är specialiserad på magi. Och i denna förtrollade värld väntar den största överraskningen av dem alla.

Författare: Annelie Arnbäck
ISBN: 9789178855407
Bandtyp: Hårdinbunden med 128 sidor
Provläsning: Biancas två världar
Passar åldern: 6–9 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178855407
Pressmaterial författarbild: 
Annelie Arnbäck  

ISBN: 9789178855407
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Biancas två världar

  1. @karinskerinforfattare

    Biancas två världar är en fantasifull och mysig bok om att sakna sin bästa vän. Boken handlar också om glädjen när de får träffas igen och uppleva nya, spännande äventyr tillsammans i en annan värld. Boken är välskriven med ett bra flyt i språket och passar bra att läsa själv eller som högläsningsbok. Illustrationerna i form av svartvita teckningar samt några stora illustrationer i färg är fina och mysiga och passar fint ihop med texten. Boken riktar sig till ålderskategorin 6-9 år och det tycker jag är en bra riktlinje, jag tror även att många upp till tolv år kan uppskatta boken. Jag hade nog älskat att läsa om Bianca och Louise magiska äventyr när jag var barn.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178855407 Kategorier: , Taggar: