Jessica Lundqvist

Glimra

Jessica Lundqvist

Glimra

”Sagor är sällan bara sagor, visste du det? Oftast är det så att de tar sin början alldeles på riktigt, i verkligheten. Och ibland får de liv eftersom sagor så gärna vill berättas.” En regnig sommar blir Gloria sjuk. Hon färdas bort från mamma och pappa och in i farmors sagoskog där hon verkar vara väntad. Men vart är hon egentligen påväg? Kommer hon att fara hem igen, eller vidare bortom Evighetsbergen? Gloria får nya vänner, det vänliga trollet Mugge som ser lite lustig ut och en färggrann fågel som kan prata. Hon träffar älvor och en mystisk ödla. Här kallar de henne för Glimra. Varför? Berättelsen om Glimra handlar om hopp och om hur kärlek, lekfullhet och magi kan göra underverk.   Författare och illustratör: Jessica Lundqvist

149.00 kr

661 i lager

”Sagor är sällan bara sagor, visste du det? Oftast är det så att de tar sin början alldeles på riktigt, i verkligheten. Och ibland får de liv eftersom sagor så gärna vill berättas.”

En regnig sommar blir Gloria sjuk. Hon färdas bort från mamma och pappa och in i farmors sagoskog där hon verkar vara väntad. Men vart är hon egentligen påväg? Kommer hon att fara hem igen, eller vidare bortom Evighetsbergen? Gloria får nya vänner, det vänliga trollet Mugge som ser lite lustig ut och en färggrann fågel som kan prata. Hon träffar älvor och en mystisk ödla. Här kallar de henne för Glimra. Varför?

Berättelsen om Glimra handlar om hopp och om hur kärlek, lekfullhet och magi kan göra underverk.

 

Författare och illustratör: Jessica Lundqvist

Författare: Jessica Lundqvist
ISBN: 9789180734233
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Glimra
Passar åldern: 6-9
Antal sidor:

50

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.193 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Glimra”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180734233 Kategori: