Hur arga får vuxna bli?

Hur arga får vuxna bli?

Iris tycker om sin familj. Men när föräldrarna är arga blir hon rädd, för de slåss och säger elaka saker. Fast det har Iris inte...

129.00 kr

249 i lager

Iris tycker om sin familj. Men när föräldrarna är arga blir hon rädd, för de slåss och säger elaka saker. Fast det har Iris inte berättat för nån.

Hemma hos bästa kompisen Juno märker Iris att det är annorlunda. Juno kan till och med säga till sina föräldrar när de bråkar. Iris och Juno får tillsammans lära sig vad våld är och vad barn kan göra om de är med om det. Ett viktigt samtal som börjar med att Iris frågar, hur arga får vuxna bli egentligen?

Anna-Carin Magnusson är specialistsjuksköterska och handledare i psykosocialt arbete. Hon har under många år arbetat med barn som varit med om våld. Hennes första barnbok, Bara den som vill, kom ut 2018.

Författare: Anna-Carin Magnusson
ISBN: 9789178855315
Bandtyp: Hårdinbunden med 32 sidor
Provläsning: Hur arga får vuxna bli?
Passar åldern: 4–9 år


Pressmaterial omslagsbild: 9789178855315
Pressmaterial författarbild:
Anna-Carin Magnusson (foto Lydia Näsvall)

ISBN: 9789178855315
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Hur arga får vuxna bli?

  1. @karinaskerinforfattare

    […] "Hur arga får vuxna bli? är en välskriven och viktig bok om något som jag tror att alldeles för många barn kan känna igen sig i. Handlingen är trovärdig med Iris olika känslor när hennes föräldrar blir arga på varandra eller på henne och lillebror. Junos föräldrars svar på hennes fråga blir mycket viktiga för Iris. Hur arga får vuxna bli? riktar sig till åldrarna 4-9 år och det tycker jag är en bra riktlinje. Boken är ett bra underlag för diskussioner, den kan bli en hjälp för de barn som bär på en dålig hemlighet, och förhoppningsvis kan boken få utsatta barn att berätta för någon vuxen de litar på. Boktips till förskolor och skolor!"

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.