Maud Deckmar

Gud i Bardolino

Maud Deckmar

Gud i Bardolino

När Sofia stöter ihop med Johan är det som att allt ställs på huvudet och efter det blir ingenting sig likt. Upplevelsen får större konsekvenser...

169.00 kr

51 i lager

När Sofia stöter ihop med Johan är det som att allt ställs på huvudet och efter det blir ingenting sig likt. Upplevelsen får större konsekvenser än hon kunnat ana.

Men ärligt talat började allt mycket tidigare. Sofia inser att hon inte längre kan ducka för de stora frågorna och de sår hon bär med sig från barndomen då hon lärde sig att vara rädd för en straffande Gud.

För att tänka igenom sitt liv lämnar hon familjen och beger sig till den lilla staden Bardolino vid Gardasjön. Där träffar hon den humoristiska och småtokiga Maggan. Mellan glittriga skoinköp och en gondoltur i Venedig samtalar de om livsfrågor på ett sätt som blir klargörande och gott för själen.

När hon kommer hem försöker hon hålla ihop sina världar, och när allt ställs på sin spets måste hon fråga sig: Hur stillar man ett hjärta som brister när man trots svårigheter väljer att följa sin egen väg?

Gud i Bardolino är en eftertänksam, hjärtevärmande och hoppfull roman om skuld och sårade känslor, kärlek och uppgörelser. Men framför allt handlar den om att fatta nya livsbeslut som kan visa vägen till försoning och framtidstro.

Författare: Maud Deckmar

Författare: Maud Deckmar
ISBN: 9789178854226
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Gud i Bardolino
Antal sidor:

246

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Gud i Bardolino”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178854226 Kategori: