Åsa-Caroline Salomonsson

När sländorna dansar

Åsa-Caroline Salomonsson

När sländorna dansar

En liten bok med två korta noveller, fyllda med kärlek, glädje och sorg där ni får följa två kvinnor som har en sak gemensamt, de är hjälpare till en missbrukare.

69.00 kr

2 i lager

En liten bok med två korta noveller, fyllda med kärlek, glädje och sorg där ni får följa två kvinnor som har en sak gemensamt, de är hjälpare till en missbrukare.

I första novellen möter ni Mia som stöttar sin tvillingbror Linus efter att de råkat ut för en bilolycka när han kört onykter och han kämpar med att hålla sig från spriten. En morgon när Mia lämnar honom för att gå en promenad ser hon en skuggliknande figur bakom sig men blir lugn igen när hon ser att det är Linus som går efter henne. Hon sträcker på sig för att vinka men plötsligt är han inte där?

I andra novellen möter ni Josefin som känner sig trött och utarbetad. Under många år har hon arbetat heltid som missbruksterapeut på ett av Sveriges hårdaste fängelse och hon känner sig lika instängd som internerna och längtar över att få komma bort från fängelset. Hennes utmattning får henne att fundera på att byta yrkesbana och när hon faller handlöst för en av internerna sätts både hennes yrke och samvete på prov.

 


Pressmaterial omslagsbild: 9789178850228
Pressmaterial författarbild: Åsa-Caroline Salomonsson
Fotograf:
Peter Håkansson

Författare: Åsa-Caroline Salomonsson
ISBN: 9789178850228
Bandtyp:

Mjuka pärmar, 36 sidor


Provläsning: När sländorna dansar
Antal sidor:

Print on demand. Boken trycks först när du beställe den vilket ger längre leveranstid.

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

5 recensioner av När sländorna dansar

 1. Camilla Kronholm

  Åsa-Carolines lilla bok rymmer två svindlande berättelser! Jag imponerades av hennes berättarförmåga och jag kunde inte sluta läsa. Känslan när jag nått sista punkten var; wow och jag vill läsa mer!
  Camilla Kronholm, Författare och skrivkursledare

 2. Ingalill

  Tvår korta noveller av bästa sort. Sträckläste och det gick inte att släppa dem. Jag gillar när man får reflektera länge över budskapet och fundera vidare över hur livet kan ta vändningar i olika situationer. Rekommenderas!

 3. Kaisa

  Jag har läst Åsa-Caroline Salomonssons vackra lilla novellbok som är fylld av känslor. Starka livsöden, möten och släktband där man dras till det som inte alltid är ljust och enkelt. Mycket tänkvärd.

 4. Cecilia

  Började läsa Åsa-Caroline Salomonssons När sländorna dansar och kunde inte lägga i från mig boken. Hon skriver så gripande och man vill veta vad som kommer näst! Hade lugnt fått vara en tjock bok av båda novellerna, ville aldrig att de skulle ta slut!

 5. Jennies boklista

  Gripande, starka & fint skrivna!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.