Sten Velander

Den elaka koordinatorn

Sten Velander

Den elaka koordinatorn

Eva vet att hon har svårt att glädjas över livets händelser särskilt när andra verkar nöjda. Men ingen verkar vara speciellt glad för hennes skull...

169.00 kr

53 i lager

Eva vet att hon har svårt att glädjas över livets händelser särskilt när andra verkar nöjda. Men ingen verkar vara speciellt glad för hennes skull heller. Det märks tydligt när hon tillsammans med sin chef fattar en mängd beslut som kommer att påverka invånarna i kommunen, och gynna hennes egen position men ändå! De borde vara tacksamma, i stället blir detta startskottet för något Eva inte alls väntat sig. Till slut sitter hon i en riktig rävsax, och  fastnar dessutom i en ond spiral av lögner!

Samtidigt brukar Rune och hans bror Yngve normalt sett ha ett behagligt liv ute på Tärnö där de bott sedan barnsben. Den här sommaren blir inte som vanligt och problemen hopar sig med förrymda åldringar och sommargäster. Frågorna blir fler och svaren färre allteftersom både polis och ansvariga försöker få klarhet i det kaos Eva lämnat efter sig.

Tärnö är den gemensamma plats där alla inblandade på olika sätt blir berörda av händelseutvecklingen i denna galna, annorlunda och roliga roman.

 

Författare: Sten Velander

Författare: Sten Velander
ISBN: 9789180733311
Bandtyp:

Hårda pärmar


Provläsning: Den elaka koordinatorn
Antal sidor:

160

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.318 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Den elaka koordinatorn”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789180733311 Kategorier: , Taggar: