Inger Wennerblom

Du Hav

Inger Wennerblom

Du Hav

Skriv en recension
Är det så, att vi människor behöver bli så omskakade att våra själsliga försvar släpper taget, för att bli berörda i vårt innersta? Erik drabbas hårt och hittar vägen in. Hela hans liv ställs på ända, han möts av misstänksamhet och hat, men upptäcker så småningom att det finns flera personer i Skäret som också ser värdet i att våga tala om och räkna med vår inre värld.

179.00 kr

18 i lager

BERÄKNAD RELEASE I MITTEN AV MAJ

Är det så, att vi människor behöver bli så omskakade att våra själsliga försvar släpper taget, för att bli berörda i vårt innersta?

Erik drabbas hårt och hittar vägen in. Hela hans liv ställs på ända, han möts av misstänksamhet och hat, men upptäcker så småningom att det finns flera personer i Skäret som också ser värdet i att våga tala om och räkna med vår inre värld.

I ett samhälle fyllt av stress och yttre stimuli längtar de efter frihet. Men kan man nå yttre frihet utan att ha skapat sig en inre frihet först? Kanske är tiden mogen för en ny upplysningstid, en inlysningstidens nya impuls?

Inger Wennerblom har fördjupat sig i frågan om vad inre frihet innebär. Hon är pedagog och eurytmist och undrar bland annat uppfostrar vi våra barn till fria individer idag?

Författare: Inger Wennerblom
ISBN: 9789180732253
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Provläsning: Du Hav
Antal sidor:

284

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.36 kg

1 recension av Du Hav

  1. Georgina Torén

    Bokens styrka är att människorna som tecknas framträder inte bara i handling utan också med också sina känslor, och sin längtan utöver med sina reflektioner. Gemenskapen i byn Skäret människor emellan präglas av omsorg, både praktiskt och relationellt, på ett sätt som gör att till denna lilla by ville jag flytta. Både för att få del av gemenskapen och för delta i arbetet för att den ska sprida sig.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.