Liselott Ulf Gould

Finna sin flock

Liselott Ulf Gould

Finna sin flock

Året är 2007 och jag är gravid. Jag har längtat efter att vara en m­amma som myser hemma, äter chokladpraliner och läser böcker. Men v­erkligheten visar sig bli en helt annan ... Det här är min livshistoria. Ett brokigt persongalleri kantar min väg från födseln 1968. Mina två systrar och jag växer upp lantligt utanför Nyköping. Jag strävar efter att vara hemlighetsfull och vacker som min äldre syster. Jag söker efter vem jag är, och framför allt efter kärlek. Men hur vet man när man är kär? Och hur vet man när man hittat hem? Vad gör jag för fel som inte hittar kärleken?

189.00 kr

693 i lager

Livets höjdpunkt är att vara på rockkonsert. Och att vara kär. 

Året är 2007 och jag är gravid. Jag har längtat efter att vara en m­amma som myser hemma, äter chokladpraliner och läser böcker. Men v­erkligheten visar sig bli en helt annan …

Det här är min livshistoria. Ett brokigt persongalleri kantar min väg från födseln 1968. Mina två systrar och jag växer upp lantligt utanför Nyköping. Jag strävar efter att vara hemlighetsfull och vacker som min äldre syster. Jag söker efter vem jag är, och framför allt efter kärlek. Men hur vet man när man är kär? Och hur vet man när man hittat hem? Vad gör jag för fel som inte hittar kärleken?

Jag blir vuxen, förlorar människor och hittar nya. Till slut står vi här, inför den största händelsen i mitt liv, där jag ska vara som lyckligast. Det visar sig att vägen mot lyckan inte är spikrak som jag föreställt mig. Hur gör man upp med sitt förflutna, för att hitta nya stigar framåt?

 

Författare: Liselott Ulf Gould

Författare: Liselott Ulf Gould
ISBN: 9789180732970
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

304

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.380 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Finna sin flock”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.