Liselott Ulf Gould

Finna sin flock

Liselott Ulf Gould

Finna sin flock

Skriv en recension
Året är 2007 och jag är gravid. Jag har längtat efter att vara en m­amma som myser hemma, äter chokladpraliner och läser böcker. Men v­erkligheten visar sig bli en helt annan ... Det här är min livshistoria. Ett brokigt persongalleri kantar min väg från födseln 1968. Mina två systrar och jag växer upp lantligt utanför Nyköping. Jag strävar efter att vara hemlighetsfull och vacker som min äldre syster. Jag söker efter vem jag är, och framför allt efter kärlek. Men hur vet man när man är kär? Och hur vet man när man hittat hem? Vad gör jag för fel som inte hittar kärleken?

189.00 kr

679 i lager

Livets höjdpunkt är att vara på rockkonsert. Och att vara kär. 

Året är 2007 och jag är gravid. Jag har längtat efter att vara en m­amma som myser hemma, äter chokladpraliner och läser böcker. Men v­erkligheten visar sig bli en helt annan …

Det här är min livshistoria. Ett brokigt persongalleri kantar min väg från födseln 1968. Mina två systrar och jag växer upp lantligt utanför Nyköping. Jag strävar efter att vara hemlighetsfull och vacker som min äldre syster. Jag söker efter vem jag är, och framför allt efter kärlek. Men hur vet man när man är kär? Och hur vet man när man hittat hem? Vad gör jag för fel som inte hittar kärleken?

Jag blir vuxen, förlorar människor och hittar nya. Till slut står vi här, inför den största händelsen i mitt liv, där jag ska vara som lyckligast. Det visar sig att vägen mot lyckan inte är spikrak som jag föreställt mig. Hur gör man upp med sitt förflutna, för att hitta nya stigar framåt?

 

Författare: Liselott Ulf Gould

Författare: Liselott Ulf Gould
ISBN: 9789180732970
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

304

 • Order packas nästkommande vardag.
 • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
 • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.380 kg

3 recensioner av Finna sin flock

 1. Evelina Forsberg

  En fin och bra bok om det där med att hitta kärleken. Men hur vet man egentligen när man är kär och hur det ska kännas? Att göra upp med det förflutna. Att bli vuxen.

 2. Böckerochbubblor

  En fin och bra bok om det där med att hitta vem man är, att växa upp att finna den rätta kärleken.
  Intressant att få följa Liselott genom livet, lite som att få läsa någons dagbok.
  Känns väldigt nära att få följa med på alla platser i Nyköping eftersom vi har samma hemstad, lite som att få uppleva sin egen ungdomstid ibland.
  Rekommenderar varmt.

 3. Mallansboksida

  Läsaren får följa med på Liselotts väg genom hennes liv. Läsaren får följa med på konserter, till England och vara med när hon blir förälskad och när kärleken tar slut. Hon söker efter tillhörighet och hur hon till slut hittar sin flock, sin tillhörighet och sitt hemma.

  Liselott Ulf Gould skriver på ett sätt som gör mig nyfiken så jag vill läsa vidare. Jag läste av lockelse av att få veta hur det går för henne. Boken börjar med att hon känner att det är något som är fel med graviditeten och på ett genomtänkt sätt knyter hon ihop berättelsen om sitt liv. Tack Liselott för att du delar med dig av din berättelse.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.