Allt var för Liv

Allt var för Liv

En äktenskapskris får Monika att kasta sig in i ettpassionerat förhållande med den tjugo år yngre och karismatiske Alex, som justflyttat in på kontorshotellet Best...

129.00 kr

25 i lager

En äktenskapskris får Monika att kasta sig in i ettpassionerat förhållande med den tjugo år yngre och karismatiske Alex, som justflyttat in på kontorshotellet Best Office där Monika arbetar. 

Sten, Monikas man sen tjugofem år tillbaka, hämnas otroheten genom några hetatimmar tillsammans med den vackra och självupptagna Isabella. De kännervarandra flyktigt sen tidigare, och springer av en slump ihop på Mariatorget iStockholm. En natt som för alltid förändrar Monikas och Stens liv.

En väv av lögner och svek nystas långsamt upp. Monikas hatmot Isabella eskalerar och hon börjar tappa fotfästet om verkligheten. Denofrivilliga barnlösheten och oläkta sår från en traumatisk barndom vaknar tillliv och blandas med märkliga drömmar om Lena. Systern hon vet finns någonstans,men som hon aldrig träffat.

ALLT VAR FÖR LIV är ett rafflande relationsdrama. Enspänningsroman som tar upp frågor om etik och moral. Och om hur långt vi ärberedda att gå för att få det vi önskar oss mest av allt i livet. Så långt somatt ta en annan människas liv?

ALLT VAR FÖR LIV är Aliya Dahlgrens andra roman. Hon debuterade 2017 medHjärtat fullt utav dig. Den verklighetsbaserade berättelsen om tre generationerkvinnor har blivit rosad av en enig kritikerkår, och också fått utmärkelsenMånadens Bok av Boklysten.


Författare: Aliya Dahlgren
Provläsning: Allt var för Liv

ISBN: 9789178850914
Bandtyp
: Danskt band med 276 sidor


ISBN: 9789178850914
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Allt var för Liv”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.