Andra chansen – Att växa upp i familjehem

Andra chansen – Att växa upp i familjehem

Hur skapas tryggheten som ger barn en andra chans till en lycklig barndom? Hur går det för barn som växer upp i familjehem? Hur är...

129.00 kr

13 i lager

Hur skapas tryggheten som ger barn en andra chans till en lycklig barndom? Hur går det för barn som växer upp i familjehem? Hur är det att vara familjehem?

Anette Flink (f.d. Nilsson) har under mer än 50 år haft familjehemsverksamhet i egen regi hemma. Under de 50 åren har Anette haft 75 fosterbarn.

Den här boken beskriver hur det är att öppna upp sitt hem för alla dessa barn med särskilda behov, diagnoser, ensam­kommande flykting­barn med mera.

I boken får ni följa några av alla hennes barns resor från placeringen till hur det gått för barnen när de lämnat boet.Boken är skriven med stor kärlek utifrån barnens synvinkel och behov.

Under senare år har merparten av barnen varit ensamkommande barn och ungdomar, där andra utmaningar som trauman (bland annat på grund av krig, flykt, separation och terror), språk, religion och krav på mathantering varit nya utmaningar för Anette.

Läsaren kommer att få en bra inblick i hur det är att vara ett familjehem och hur Anette har hanterat de ovan beskrivna dagliga utmaningarna. Vår förhoppning är att läsaren blir inspirerad att öppna upp sitt eget hem. För det kommer alltid att finnas barn som behöver en kärleksfull och pragmatisk plats att kalla sitt hem. Precis som Anettes barn kallat Hemgatan sitt hem.

Författare: Anette Flink
ISBN: 9789178856497
Bandtyp: Hårda pärmar, 70 sidor
ProvläsningAndra chansen – Att växa upp i familjehem


Pressmaterial omslagsbild: 9789178856497
Pressmaterial författarbild: 
Anette Flink

ISBN: 9789178856497
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Andra chansen – Att växa upp i familjehem”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.

Artikelnr: 9789178856497 Kategorier: , Tag: