Meri Markovic

Historien om den osannolika kärleken

Meri Markovic

Historien om den osannolika kärleken

Hem som en dröm. Och när himlen svarar. Ibland när det regnar särskilt vackert. När regnet är mjukt och når mitt fönster. När känslan är stilla och vacker. När jag ensam och vemodig lyssnar på regnet. Då hör jag änglar gråta det vackra mot mitt fönster.

239.00 kr

773 i lager

Hem som en dröm.

Och när himlen svarar.

Ibland när det regnar särskilt vackert. När regnet är mjukt och når mitt fönster. När känslan är stilla och vacker. När jag ensam och vemodig lyssnar på regnet. Då hör jag änglar gråta det vackra mot mitt fönster.

Historien om den osannolika, svåra kärleken. Otrolig kärlek. Otrolig ensamhet. Otroliga liv. Det oväntade. Från livet, sorg, dröm och dess väg. Människor som levde i fjärran, var drömmen blev deras liv. Var det började – med en dröm. Människor vilka egentligen inte bar på stora drömmar men bar på en dröm. Drömmen om en sol och ett hav långt bortom var de sov och vaknade. Andades. Levde. Gäster i sitt eget liv. Gästarbetarna i Sverige. Tidigt 60-tal. De första. Ett liv i väntan.

Detta är berättelsen om liv och drömmar. En dröm för livet. Och jag deras dotter gråter när jag minns. Det kommer jag nog alltid att göra. Gråta och le.

Historien om den osannolika kärleken är en självbiografisk roman. Med en språklig kraft skildras människor. Inte onda. Inte goda. Mänskliga.

 

Författare: Meri Markovic

Författare: Meri Markovic
ISBN: 9789180734691
Bandtyp:

Hårda pärmar


Antal sidor:

464

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

Vikt 0.3 kg

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Historien om den osannolika kärleken”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.