Camilla Uddgren

När stjärnor tänds i natten

Camilla Uddgren

När stjärnor tänds i natten

Jag blev kall. Lämnade inget utrymme för att känna. Känslor fick mig att ramla ner i det mörka hålet. En isig fasad, en gåpåig attityd och en vilja av stål var det enda som kunde få mig att stanna kvar i livet. Jag slogs, stängde av och kämpade för mitt liv. Boken är en gripande och stark livsberättelse om hur en flicka utsätts för misshandel och övergrepp genom sin uppväxt.

229.00 kr

728 i lager

”Jag blev kall. Lämnade inget utrymme för att känna. Känslor fick mig att ramla ner i det mörka hålet. En isig fasad, en gåpåig attityd och en vilja av stål var det enda som kunde få mig att stanna kvar i livet. Jag slogs, stängde av och kämpade för mitt liv.

Polisen berömde mitt lugn och mitt mod. De skrev och skrev utifrån min berättelse. Synade märken, avrivet hår och rivsår. Tog med sig mina krossade hårspännen och min trasiga tröja. Tackade för sig och gick.”

Boken är en gripande och stark livsberättelse om hur en flicka utsätts för misshandel och övergrepp genom sin uppväxt. Den skildrar livet med barnets ögon då hon försöker fly känslorna av förnedring och skam genom att prestera och vara duktig.
När hon i tonåren blir fysiskt sjuk och faller ner i svår ångest kommer hon till slut till en vändpunkt.
”Vill du bli frisk?” frågar läkaren och någonting inom henne brister. Där inleds en lång väg till tillfrisknande då hon gör sig fri från barndomens trauman och vågar långsamt ta steg för steg mot ett annat liv.
”Jag vill inte ha ett perfekt, lyckligt liv. Jag vill leva ett sant liv. Ett liv i linje med vad min själ och mitt hjärta längtar efter i varje stund … Ett liv där jag i varje stund vågar att älska, även om det gör ont. En människa blir aldrig ”klar”, men hon kan lära sig att såren och Smärtan hon bär på kan leva sida vid sida med den Djupa Glädjen och den Innerliga Kärleken, ibland till och med vara en förutsättning för dessa båda.”

”En mycket gripande bok om livet, om människor, om förlåtelse och om det största av allt kärleken.” Daniel Andersson, docent, Göteborgs Universitet

Camilla är hälsopedagog, yogalärare, beteendevetare, fil.mag i religionsvetenskap och är en eftertraktad talare, yogalärare, coach och artist  i  Sverige,  Europa,  USA  och  Australien  sedan  1997. Camilla har även arbetat med stand-up shower, revyer, manus och längre utbildningar inom näringslivet.Provläsning
: När stjärnor tänds i natten


Pressmaterial omslagsbild: 9789178852956
Pressmaterial författarbild:
Camilla Uddgren

 

Författare: Camilla Uddgren
ISBN: 9789178852956
Bandtyp:

Mjuka pärmar


Antal sidor:

190

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av När stjärnor tänds i natten

  1. Anna Nilsson

    Stark och gripande! Kände mig samtidigt väldigt hoppfull och inspirerad!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.