Konsten att hitta kärleken i smurfkläder

Konsten att hitta kärleken i smurfkläder

Skriv en recension
På något sätt har jag slagit rot och byggt upp mitt liv här, mitt i glesbygdens Sverige. Visst saknar jag äppelträd, IKEA och vårblommor, men...

169.00 kr

248 i lager

På något sätt har jag slagit rot och byggt upp mitt liv här, mitt i glesbygdens Sverige. Visst saknar jag äppelträd, IKEA och vårblommor, men Jämtland är och förblir hemma för mig.

Veterinären Anna Pamuk har spenderat större delen av sitt liv i Jämtland. Hennes kärlek till livet i Norrlands inland har med tiden vuxit sig stark och det som en gång var tillfälligt har blivit permanent. Genom att våga göra det oväntade kan man hitta sig själv och sitt liv på de mest s­pännande platser.

Den här boken handlar om glesbygdslivet i allmänhet och om veterinär­livet i synnerhet. Om stora och små händelser i en veterinärs vardag. Hur hanterar man en djurägare som drar ner byxorna för att visa ärret efter ett björnbett? Förklarar för en fjällturist att man bara tränar sin hund när man släpar runt en älgklöv i ett koppel? Kommer på tanken att driva en veterinärklinik i en av Sveriges mest glesbefolkade björntäta kommuner? Och hur i all världen hittar man den stora kärleken iklädd sina arbetskläder, som mest för tankarna till en urvuxen smurfkostym?

Den här boken är en hyllning till glesbygdslivet, människorna, djuren och naturen i Jämtland. Ett sätt att förmedla en annorlunda vardag och berätta om sådant som berör. Boken vill ge dig en välbehövd verklighetsflykt med berättelser om glädje, sorg och allt därtill.

Välkommen till minnesvärda stunder ur en glesbygdsveterinärs brokiga liv. Välkommen till Jämtland.

Författare: Anna Pamuk
ISBN: 9789178856312
Bandtyp: Hårdinbunden med 176 sidor
ProvläsningKonsten att hitta kärleken i smurfkläder


Pressmaterial omslagsbild: Konsten att hitta kärleken i smurfkläder
Pressmaterial författarbild: 
Anna Pamuk

ISBN: 9789178856312
  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Konsten att hitta kärleken i smurfkläder

  1. Titti

    Lättläst bok, lite galen och rolig. En fin berättelse om livet med djur, människor och natur i Jämtland. Gillar verkligen författarens sätt att se på tillvaron, kort sagt en bok att bli glad av!

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.