Anna Widerberg

Tiden är människornas ängel

Anna Widerberg

Tiden är människornas ängel

Dagen då han tog sitt liv var hon inte där.  Nu är hon ensam kvar och tvingas ut på en lång vandring för att försöka ta reda på hur livet ska kunna fortsätta när katastrofen har rivit sönder framtiden. Anna Widerberg skriver om sorg men också om storslagen kärlek och att slåss för sitt liv.

169.00 kr

684 i lager

Jag kan föreställa mig din måndag, den där sista dagen i augusti. Jag kan se dig när du förbereder dig hemma i lägenheten, när du tar din svarta ryggsäck, låser dörren och ger dig iväg. Jag undrar om du stannar till en stund i trappen. Om du tänker att du står där för sista gången. Jag undrar om du är tung och ledsen. Eller om du känner dig befriad.

Jag undrar om du tänker på mig.

Dagen då han tog sitt liv var hon inte där.  Nu är hon ensam kvar och tvingas ut på en lång vandring för att försöka ta reda på hur livet ska kunna fortsätta när katastrofen har rivit sönder framtiden.

Anna Widerberg skriver om sorg men också om storslagen kärlek och att slåss för sitt liv. Hon färdas djupt ner i känslomässiga avgrunder men med hjälp av vardagens rutiner och en oväntad humor hittar hon sitt sätt att läka.

Anna Widerberg startade sitt yrkesliv som undersköterska på IVA. Hon har sedan arbetat som journalist, politisk sekreterare, diakon och kommunikatör. Idag frilansar hon som skribent,filmarbetare och webbredaktör. Anna Widerberg har mottagit litteraturstipendierfrån Region Västmanland 2018 och Västerås stad 2013. Hon är uppvuxen i Mölndalmen bor numera i Västerås.

Hon förmedlar med ett finstämt och levande språk sina tankar och känslor som kryddas med mycket mörker men efter hand också med hopp och framtidstro, trots det långa bearbetningsskeendet; av och till finns även ett humoristiskt anslag mitt i mörkret. Sammantaget har boken mycket att ge för personer som själva drabbats av förluster av närstående.” Lektör Björn Nilsson, BTJ-häfte nr 2, 2021.Provläsning
: Tiden är människornas ängel


Pressmaterial omslagsbild: 9789178853137
Pressmaterial författarbild:
Anna Widerberg   

 

Författare: Anna Widerberg
ISBN: 9789178853137
Bandtyp:

Hårda pärmar


Antal sidor:

98

  • Order packas nästkommande vardag.
  • Alla varor skickas med Postnord hem till dig eller till utlämningsställe (vid större paket).
  • Leverans med Postnord tar normalt 3-7 dagar.

För att ta del av leverans- och köpvillkoren  i sin helhet läs mer här.

1 recension av Tiden är människornas ängel

  1. @karinaskerinforfattare

    Jag har läst Tiden är människornas ängel av Anna Widerberg, boken är utgiven av Visto förlag 2020. Tiden är människornas ängel handlar om att försöka överleva när den man älskar har valt att inte leva längre. Författaren berättar ärligt om hennes kamp att ta sig vidare i livet. Vi får ta del av hennes sorg, hennes kärlek och alla hennes känslor. Tiden är människornas ängel är en viktig bok som både är sorglig och fin. Innan jag började läsa boken var jag rädd att jag skulle tycka att den var för tung känslomässigt. Det var den inte, tvärtom så hade jag svårt att sluta läsa. Det tunga och sorgliga varvas med författarens kärlek och framsteg och boken är vackert skriven. Jag tror att Tiden är människornas ängel kan lära oss mycket, samt att den kan ge hopp till dem som har drabbats av en stor sorg.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *.